Κώστας Τζιώρας – Συμμετοχή στο Motocross των ΕΘΝΩΝ στην Γαλλία

Είδηση που μας χαροποιεί ιδιάιτερα για τον συμπολίτη μας Κώστα Τζιώρα οδηγό αγώνων μοτοσυκλέτας μάθαμε και την δημοσιεύουμε.

0 283

Είδηση που μας χαροποιεί ιδιάιτερα για τον συμπολίτη μας Κώστα Τζιώρα οδηγό αγώνων μοτοσυκλέτας μάθαμε και την δημοσιεύουμε. Είδηση που μας χαροποιεί ιδιάιτερα για τον συμπολίτη μας Κώστα Τζιώρα οδηγό αγώνων μοτοσυκλέτας μάθαμε και την δημοσιεύουμε.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας μεταξύ των τριών οδηγών που θα συμμετέχουν στον αγώνα Motocross Εθνών που θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη στην Γαλλία στο Saint Jean d’Angely συμμετέχει και ο Κώστας Τζιώρας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

O ΑΣΟΑΜ μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από μια συγκεκριμένη πρόταση και σύσταση ομάδας η οποία θα συμμετάσχει με δικά της έξοδα στο φετινό Motocross των Εθνών που θα πραγματοποιηθεί στο Saint Jean d’Angely της Γαλλίας 18/09/11 δηλώνει τα εξής:

«Εγκρίνει την συμμετοχή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Motocross των Εθνών που θα πραγματοποιηθεί στο St. Jean d’Angely της Γαλλίας,  αποτελούμενη από, τον δεύτερο πανελλήνιο πρωταθλητή της ΜΧ1 2010 ΑΜΟΤΟΕ και τρίτο πανελλήνιο πρωταθλητή ΜΧ1 2010 ΟΜΕ Μανώλη Σκύβαλο, τον πανελλήνιο πρωταθλητή ΜΧ3 ( ΟΡΕΝ Α ) 2010 της ΟΜΕ Κωνσταντίνο Τζιώρα και τον πολυπρωταθλητή enduro και όγδοο πρωταθλητή της ΜΧ2 2010 ΑΜΟΤΟΕ Βασίλη Σιαφαρίκα.»

Ο ΑΣΟΑΜ  κατέληξε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι δεν έχει εκφραστεί και δεν έχει γίνει γνωστό με κανέναν τρόπο στο σύλλογο, ενδιαφέρον για τη συμμετοχή αθλητών με μεγαλύτερη διάκριση στο motocross.

Ευχόμαστε στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία.

Το νέο Δ.Σ. του ΑΣΟΑΜ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.