Κώστας Τόλης: Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων – Η Ανακοίνωση

0 1.927

Καλαμπάκα 7-8-2022

Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι!!

Μετά από ΩΡΙΜΗ σκέψη και με βαθειά επίγνωση της ΕΥΘΥΝΗΣ που αναλαμβάνω ,  θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να ηγηθώ της συγκρότησης ψηφοδελτίου ως υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Εφαλτήριο για την απόφασή μου αυτή ,  αποτελεί η αγάπη μου για τον τόπο και η επιθυμία μου να τον κληροδοτήσουμε ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ στα παιδιά μας.

Δεν το κρύβω ότι τις όποιες αμφιβολίες για το εγχείρημά μου,  τις διέλυσαν οι καθημερινές συγκινητικές παροτρύνσεις από φίλους και γνωστούς προκειμένω να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά , κάνοντας την ΥΠΕΡΒΑΣΗ  , με ΤΟΛΜΗ  και αποφασιστικότητα , όντας ένας άνθρωπος μαχητής και διεκδικητικός.

Ζούμε δυστυχώς σ’ ένα Δήμο ,  που ακόμα και η αντιμετώπιση της καθημερινότητας   λειτουργεί με γνώμονα την προσωπική και μόνο εξυπηρέτηση,  έχοντας   ως  σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου.

Σ’ αυτόν τον ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ και παγκόσμια ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ , θα πρέπει ν’ αρχίσουμε να ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ , να βάζουμε ΣΤΟΧΟΥΣ και να σχεδιάζουμε αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πολιτών, παραμένοντας ανοιχτοί σε προτάσεις , ιδέες και νεωτερισμούς που μπορούν να γίνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η διαχρονική ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση , αφού εδώ και 25 συνεχή χρόνια ζω και εργάζομαι μέσα στο χώρο της , μου έδωσε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ, την τεχνογνωσία και τα απαραίτητα εφόδια για να απολαμβάνω την  εμπιστοσύνη μιας ομάδας ανθρώπων που θα σας υπηρετήσουν , προσφέροντάς σας μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση , ΕΥΕΛΙΚΤΗ , ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΡΧΕΣ.

ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ  επιχειρούμε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ  κινούμενοι μακριά από ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ   , παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας  ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να ΕΝΩΝΕΙ , αφού αποτελεί επί το πλείστο  χώρο συγκλίσεων , συναινέσεων , σύνθεσης απόψεων και γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου.

Φίλες και φίλοι,

Ξεκινάμε ένα ταξίδι ελπίζοντας να σας έχουμε συνοδοιπόρους  και συμπαραστάτες  , ξεκινάμε έναν όμορφο γεμάτο ΗΘΟΣ και αξιοπρέπεια  ΑΓΩΝΑ !   Δεν αγαπώ  τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ  και  την προσωπική προβολή , ούτε την επιδεικτική μου περιφορά σε γιορτές και πανηγύρια , αλλά  επικεντρώνομαι στα  ΕΡΓΑ και την ΟΥΣΙΑ.   Βάζουμε ΣΤΟΧΟ να φτιάξουμε ένα  ΔΗΜΟ  επιχειρησιακά λειτουργικό  , με σύγχρονες επιτελικές υπηρεσίες , παραμερίζοντας συμφέροντα και παρωχημένες νοοτροπίες του παρελθόντος , με σκοπό  να δώσουμε στον ΤΟΠΟ μας ΑΙΓΛΗ και ΑΡΧΟΝΤΙΑ , στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και για τα οποία θα πρέπει να είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

Φιλικά

Κώστας Τόλης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr