Κώστας Σκρέκας: Δυναμώνουμε το τείχος προστασίας από την ακρίβεια για την ελληνική οικογένεια – Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους και στα σχολικά είδη

0 548

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε σχετικά με τις διατάξεις του Υπουργείο Ανάπτυξης που κατατέθηκαν στη Βουλή στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: 

«Δυναμώνουμε το τείχος προστασίας για την ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται από την ακρίβεια και τον εισαγόμενο πληθωρισμό. Παρατείνουμε μέχρι το τέλος του 2023 δύο σημαντικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της Ν.Δ.: το «Καλάθι του Νοικοκυριού», που έφερε απτά αποτελέσματα, και την επιβολή πλαφόν στο περιθώριο μικτού κέρδους, σε σημαντικά για το καλάθι της ελληνικής οικογένειας προϊόντα. Επιπλέον, για πρώτη φορά, εντάσσουμε στη διάταξη για το πλαφόν και τα σχολικά είδη, διευρύνοντας την κάλυψη ιδιαιτέρως σημαντικών αναγκών για τις οικογένειες.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει με σχέδιο και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ακρίβειας και των φαινόμενων αθέμιτης κερδοφορίας, προς όφελος των οικογενειακών προϋπολογισμών».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr