Κώστας Σκρέκας από την παρουσίαση ψηφοδελτίου της ΝΔ: «Μετά από μια επιτυχημένη θητεία πάμε μπροστά με την Ελλάδα δυνατά!»

0 722

Στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό Τρικάλων, που διοργανώθηκε από τη ΔΕΕΠ Τρικάλων, η οποία συνέπεσε με την προκήρυξη των εκλογών, μίλησε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων και Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας.

 

Ο κ. Σκρέκας εξήρε το σημαντικό έργο της επιτυχημένης θητείας, της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και επεσήμανε πως «σήμερα μετά από 3,5 χρόνια αλλεπάλληλων παγκόσμιων κρίσεων, η Ελλάδα βγαίνει πιο δυνατή. Οι φόροι έχουν μειωθεί, το εισόδημα των πολιτών σταδιακά αυξάνεται. Υλοποιούμε τα περισσότερα έργα που έχουν γίνει ποτέ σε αντίστοιχη περίοδο στη χώρα μας».

 

Κλείνοντας την ομιλία του και αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα στους υποψήφιους του, δήλωσε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και στο Νομό και τόνισε ότι «Η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά, η Ελλάδα θα πάει πολύ ψηλά με τη νέα Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.