Κώστας Πρεβέντης – Οφειλόμενη απάντηση

2 824

Η αλήθεια είναι ότι αμφιταλαντεύθηκα αν και κατά πόσο έπρεπε να κάνω ως ενεργός πολίτης αλλά και ως Κώστας Πρεβέντης ,αυτή την παρέμβαση.

Το διήμερο που κύλησε δέχθηκα σωρεία πιέσεων από πολυάριθμους φίλους –συνδημότες, τέτοιες οι οποίες με ανάγκασαν να προβώ σ’αυτή την κίνηση με τα περίεργα χαρακτηριστικά.

Και εξηγούμαι.

Στο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του Θοδωρή Αλέκου της Τετάρτης 31-10-2018, δηλαδή προχθές ,υπήρξε ένα κακόβουλο σχόλιο το οποίο μιλούσε για αντιγραφή των προτάσεων για το πράσινο γραφείο από τον Δήμο Μουζακίου και το ότι η λογοκλοπή είναι ποινικό αδίκημα !

Απαντώ λοιπόν ως Κώστας Πρεβέντης πλέον και όχι κάτω από την ανωνυμία που προσφέρει το γραφείο τύπου:
Απευθύνομαι ατυχώς σε ένα cartoon , γιατί ο peppe le pew θέλω να πιστεύω ότι είναι κάποιος-α νεαρός-ά, προφανώς φανατικός –η οπαδός του κ. Σινάνη, εκτός κι αν το έστειλαν οι ίδιοι οι ιδρυτές από την Γαλλία, οι Chuk Jones και Michael Maltese!

Αυτό το κακό έχει η επιλογή να κρύβεται κάποιος πίσω από ψευδώνυμα –μάσκες- αλήθεια γιατί; Τι άραγε θέλει να κρύψει ; Την ενοχή του; Τη δειλία του; Προφανώς κάτι απ΄όλα αυτά ή και κάτι άλλο,την ανωνυμία και μέσα απ’αυτή την κάλυψη που αυτή προσφέρει! Φεύ!

Έρχομαι λοιπόν στην ουσία του θέματος.

Εμείς ως συνδυασμός « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» mister peppe le pew στην διακήρυξη αρχών και θέσεων-ξέρω δεν την διάβασες- γιατί έσενα δεν σ’ενδιαφέρει,είχαμε τονίσει μεταξύ άλλων με ιδιαίτερη έμφαση τα χαρακτηριστικά του ανεξάρτητου, είπαμε λοιπόν ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κομματική ταυτότητα έχουν οι πολίτες που θα στελεχώσουν το συνδυασμό μας και ποια είναι τα πολιτικά τους πιστεύω,μας ενδιαφέρει το ήθος στην κοινωνία, η διάθεση να εργαστούν για τον τόπο, και η αξιοσύνη τους.

Ως εκ τούτου το γραφείο τύπου το οποίο έχω τη τιμή να εκπροσωπώ σας πληροφορώ ότι λειτουργεί ως μια « ακαδημία πολιτικών ιδεών και προτάσεων» ,που προέρχονται από συνδημότες και όχι μόνον .

Υπ’αυτή την έννοια λοιπόν μιλάμε,εγώ προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες μου με συνδημότες που ανήκουν στην « Δράση», στην « Πλεύση Ελευθερίας»,στο ΚΚΕ, στο Σύριζα ,στο Ποτάμι, στο ΚΙΝΑΛ, στην Ν.Δ στους Οικολόγους ,στο Πράσινο Κίνημα κ.λ.π, φυσικά ζητώντας την στήριξή τους.

Ένας νέος λοιπόν πολιτικός φορέας ,που προφανώς αγνοείς, είναι και το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ», το οποίο διασπάστηκε από τους Οικολόγους-Πράσινους και αυτή τη στιγή αποτελεί κόμμα με 58 τοπικές οργανώσεις σε όλη την ελλάδα, μάλιστα στα Τρίκαλα κατεβάζει αυτόνομα και υποψήφιο δήμαρχο στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Τρικκαίων την κ.Στέλλα Αλεξοπούλου, με την οποία « ειρήσθω εν παρόδω» είμαστε και συνάδελφοι καθ’ότι τυγχάνει εκπ/κός.

Όταν λοιπόν απαντήσαμε στην συνέντευξη του κ. Ράντου μεταξύ άλλων υιοθέτησαμε και τις τέσσερις προτάσεις του πράσινου κινήματος και της αναφέραμε ως όραμα για τον συνδυασμό μας. Δεν ανήκουν σε κανένα Δήμο Μουζακίου –αναφέρεται και το site- με τη διαφορά ότι αυτό αντιστοιχεί στον εκεί υποψήφιο του πράσινου κινήματος τον κ. Παντελή Βάλλα .

Στο Μουζάκι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κωτσός αποδέχθηκε την δημιουργία αιολικού πάρκου με φορέα υλοποίησης την ΔΕΗ.

Το πράσινο κίνημα όμως αντιτίθεται μιλώντας για οικολογική καταστροφή.

Εμείς δεν υιοθετούμε όλες τις προτάσεις του πράσινου κινήματός,απλά από έναν κατάλογο που μας δόθηκε πρόταξαμε αυτές ως ανεξάρτητος στην πράξη συνδυασμός και σας πληροφορώ έτσι θα πράξουμε και με αντίστοιχες προτάσεις από άλλους πολιτικούς φορείς.

Βλέπετε ξέρουμε να κάνουμε πολιτικό διάλογο στα πλαίσια της δημοκρατίας και δεν εμφορούμαστε από πολιτικό κυνισμό.

Για την ταμπακιέρα όμως ουδείς λόγος,κατά τ’άλλα αναδεικνύουμε την πολιτική ένδεια στον τομέα των ιδεών!!!!

Δεν σας ενδιαφέρει βέβαια το γεγονός ότι η οργάνωση γραφείου πρασίνου από τον συνδυασμό του κ.Σινάνη για πέντε χρόνια αφορούσε τον καλλωπισμό και μόνον με λουλούδια μερικών πλατειών! Ότι η εικόνα του Σταδίου Καλ/κας δεν είναι έτσι όπως θέλουν να μας την παρουσιάσουν αναδεικνύοντας την απόλυτη μιζέρια και ανυπαρξία ως σημαία.

Ότι στον πρώην δήμο Βασιλικής για πέντε χρόνια τοποθετήθηκαν δύο μπασκέτες όλο κι όλο και αυτό το βαπτίζουν έργο!
Βεβαίως έχοντας αρωγό τον κ. Αγοραστό και τον κ. Μιχαλάκη βαπτίζουν έργο της δημοτικής αρχής κάθε έργο της περιφέρειας.

Διαφορετικά θα ήταν παντελώς ανύπαρκτοι,θα είχαν ως ενθύμιο μόνον τις φωτογραφίες και τον απόλυτο συνωστισμό για περίοπτες θέσεις προβολής ,λες και τρέφονται απ’αυτό!

Τουλάχιστον να τους θυμούμαστε με τον έναν ή άλλο τρόπο!!!
Καλά κάνουν όμως αυτοί ,εμείς όμως ως κοινωνία δεν τρώμε κουτόχορτο!
Αυτά τα ολίγα αγαπητό μου cartoon Peppe Le Pew!

Να είσαι σίγουρος πως θα ήθελα να σε γνωρίσω και να τα πούμε και δια ζώσης .

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΑΓΑΠΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

2 Σχόλια
  1. pepe le pew λέει

    Κε Πρεβέντη, με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι διάβασες αρκετά στο διαδίκτυο αυτές τις ημέρες για να απαντήσεις στο κακόβουλο σχόλιο ενός ανωνύμου, αλλά και πάλι με δανεικά πορεύεσαι. By the way ο Πεπε λε Πιου είναι αμερικάνικης προελεύσεως και όχι γαλλικής, απλά το όνομά του έχει γαλλική αναφορά (αυτά συμβαίνουν όταν ψάχνεις ρηχά κάτι). Τώρα για την ανωνυμία να ξέρεις πως η συγκεκριμένη πρακτική είναι ίδιον του μέσου (διαδίκτυο) και αν επιθυμείς τριβή με τα κοινά, θα πρέπει να την ανέχεσαι. Τώρα αν εσύ κάνεις ala cart επιλογές και ανέχεσαι τη λογοκλοπή αλλά όχι την ανωνυμία είναι δικό σου θέμα. Λογοκλοπή λοιπόν είναι να αντιγράφεις κατά λέξη ιδέες άλλων, χωρίς να αναφέρεις την πηγή. Ο κος Βάλλας και η κα Αλεξοπούλου όταν αναρτούν προτάσεις λένε ότι είναι υποψήφιοι του Πράσινου Κινήματος, εσείς δεν το λέτε, ακόμα και αν σας είχε παραχωρηθεί το δικαίωμα χρήσης τους, οι ηθικοί κανόνες απαιτούν την μνημόνευση του συγγραφέα ή την αναφορά της αδείας παραχώρησης. Άρα στερείτε από κάποιους ανθρώπους που δούλεψαν για να βγει το κείμενο, την αναγνώριση της δουλειάς τους. Αλλά πέρα απ’ όλα αυτά η υιοθέτηση τέτοιων πρακτικών δείχνει προχειρότητα, καιροσκοπισμό και νοοτροπία, δηλαδή ψάχνω το διαδίκτυο τσιμπάω κάτι από δω και κάτι από εκεί για να βγει μια πρόταση κι ας είναι κι απ’ όπου να ‘ναι. Τώρα το γιατί δεν υιοθετείς όλη την πρόταση του Π.Κ. δεν είναι μόνο θέμα ότι δεν συμφωνείς σε όλα, είναι και το άλλο που δεν λες, ότι εκεί μέσα υπάρχουν και πράγματα που ήδη έχουν γίνει στην πόλη μας και από τον νυν Δήμαρχο και από τον κο Σακελλαρίου, πράγμα που δεν θα σε βόλευε να γράψεις. Τώρα για τα ψυχαναλυτικά σας περί φόβων, ενοχών και άλλων δαιμόνων της ανωνυμίας, αυτά κατά κανόνα παρατίθενται από αυτούς που θέλουν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα και να λένε πόσο γενναίοι είναι αυτοί αντί να απαντούν στην ουσία των επισημάνσεων. Όπως επίσης μπαρούφες είναι και τα περί ακαδημίας ιδεών, απλά και μόνο γιατί οι ακαδημίες ιδεών προηγούνται μιας υποψηφιότητας και δεν έπονται. Δηλαδή έχω κάτι να πω που ήδη το έχω κοινωνήσει και κατέρχομαι στην πολιτική για να το κάνω πράξη, όχι πρώτα κατέρχομαι και μετά ψάχνω τι να πω (βλέπεις η δημοσίευση του Π.Κ. είναι από τον Μάιο). Το cartoon σε χαιρετά εγκάρδια.

  2. Speedy Gonzales λέει

    Εμένα μου έκλεψαν τις κότες που να απευθυνθώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.