Κώστας Πρεβέντης: Η Πρωτομαγιά στην «Τζέρτση» Καλαμπάκας με την υποστήριξη του Δήμου Μετεώρων

0 1.213

Η αναβίωση του εθίμου της Πρωτομαγιάς στην τοποθεσία « Τζέρτση» στην Καλαμπάκα από τον Δήμο Μετεώρων ,αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική επιστροφή στις ρίζες μας και στην παράδοσή μας!

Αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορεί να  συμβάλει ενεργά στη διατήρηση και ανάδειξη του πολιτισμικού και φυσικού πλούτου της περιοχής!

Αποδεικνύει ότι οι παραδόσεις μας είναι ανθεκτικές  και συνεχίζουν να ενώνουν τις κοινότητές μας ,δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις  και εμπειρίες που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια ακόμα!

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας ,οι Καλαμπακιώτες ξανασυγκεντρώθηκαν  σε έναν μοναδικό χώρο-σύμβολο που είχε ταυτισθεί με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Ο χώρος καθαρός και φροντισμένος μετέτρεψε τη γιορτή σε μια αξέχαστη εμπειρία ,αναδεικνύοντας την  προσοχή και την αφοσίωση που ο δήμος αφιέρωσε για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Μέσα σε ένα φυσικό παράδεισο οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις εορταστικές στιγμές με περισσότερη ένταση και αυθεντικότητα. 

Το πράσινο περιβάλλον προσέθεσε μια επιπλέον διάσταση τόσο στην αισθητική όσο και στην εμπειρία της γιορτής ,προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για αναζωογόνηση και ανανέωση

Με αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης αλλά και συνέπειας ο Δήμος Μετεώρων διατήρησε την υπόσχεσή του για μια εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία  ,αφήνοντας τους πάντες με την ευχή για άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον!!!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr