Κώστας Πρεβέντης: Ή ο γιαλός είναι στραβός ή εγώ στραβά αρμενίζω

0 676

Είναι γεγονός πως κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης  τα Χριστούγεννα αφ’ ενός, αλλά και στην είσοδο στο νέο έτος, αφ’ετέρου!

Το άρωμα των εορτών λοιπόν απλώθηκε και στην πλατεία Δημαρχείου,όπου από χθες φιγουράρει ένα εντυπωσιακό σε διαστάσεις χριστουγεννιάτικο δέντρο ,που προφανώς στόχο έχει, την εορταστική περίοδο, να κλέψει την παράσταση και  να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους!

Δυστυχώς όμως αναγκάζομαι να κάνω μια δυσάρεστη επισήμανση, με σκοπό – επειδή ακόμη είναι σχετικά νωρίς – να υπάρξει παρέμβαση και διόρθωση.

Η τοποθέτηση έγινε μάλλον βεβιασμένα ,μάλλον με προχειρότητα, μάλλον με αδέξιο τρόπο,χωρίς τελικό έλεγχο ως προς το αποτέλεσμα και αίφνης βρισκόμαστε όλοι μπροστά σε μια εικόνα που το δέντρο παρουσιάζεται με μεγάλη κλίση,τέτοια που σου δίνει την εντύπωση πως θα πέσει!!!

Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις είναι έντονες ,κυρίως από τους θιασώτες της αισθητικής και όχι μόνον και το ερώτημα που απευθύνω προς την δημοτική αρχή: ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;;;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;

Αγαπητοί μου ,

Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Εκεί που ο εορταστικός χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα πλέον και η πόλη της Καλ/κας αρχίζει δειλά δειλά  να κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς ,φτάνει μια αδέξια πινελιά να φέρει τα πάνω κάτω και να ανατρέψει το σκηνικό!!!

Τελικά ζητούμενο για τη σημερινή δημοτική αρχή  είναι να διαχειρίζεται  με έξυπνο και θετικό τρόπο τα αυτονόητα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.