Κώστας Πρεβέντης – Δράσεις της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων 17-23 Ιουνίου – Ο Πολιτισμός σε Πρώτο Πλάνο

0 116

Με δυναμισμό και δημιουργικότητα , η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων συνεχίζει να θέτει ψηλά τον πήχη της ανάπτυξης και του πολιτισμού, παρουσιάζοντας μια σειρά από δράσεις που επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή της προς την τοπική κοινωνία. 

Στο διάστημα από 17 έως 23 Ιουνίου, ο Δήμος Μετεώρων έδωσε μια εντυπωσιακή επίδειξη πολιτιστικής και κοινωνικής δυναμικής,

Από την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος « Μετεώρων Τέχνης 2024», έως τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σημαντικές συναντήσεις με κεντρικούς πολιτικούς φορείς ,κάθε πρωτοβουλία στόχευε στη δημιουργία ενός μέλλοντος γεμάτου ελπίδα, πρόοδο και πολιτιστική αναγέννηση.

  1. Μετεώρων Τέχνης 2024 : Το πρόγραμμα « Μετεώρων Τέχνης 2924» ανακοινώθηκε με λαμπρότητα ,υποσχόμενο ένα καλοκαίρι γεμάτο μαγικές στιγμές από τις 20 Ιουνίου έως τις 30 Αυγούστου . 

Σαράντα πέντε(45) δωρεάν εκδηλώσεις στην Καλαμπάκα και τα χωριά του δήμου θα μετατρέψουν κάθε γωνιά σε σκηνή πολιτισμού.

 

  1. Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου : Meteora cup: Από 22 έως 24 Ιουνίου,το Meteora cup μετατρέπει το γήπεδο Καλαμπάκας σε πεδίο αθλητικής αριστείας. Νέοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα συναντιούνται, όχι μόνο για να αγωνιστούν ,αλλά για να εμπνευστούν από την ομορφιά της ευγενούς άμμιλας. Αυτό το τουρνουά δεν είναι απλώς μια αθλητική διοργάνωση ,είναι ένα πανηγύρι ελπίδας και ενότητας.

 

  1. Επίσκεψη Προσκοπικού Κλιμακίου: Η συνάντηση με το προσκοπικό κέντρο « ΕΛΤΣΑ- Γρηγόρης Καρανάσιος», ήταν μια συγκινητική στιγμή αλληλεγγύης. Απέδειξε πως η συνεργασία γεννά καρπούς που διαμορφώνουν το μέλλον των νέων.

 

  1. Συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Βασίλη Σπανάκη: Μια συνάντηση όπου συζητήθηκαν τα καίρια ζητήματα αποκατάστασης των ζημιών από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023.Ο δήμαρχος παρουσίασε το έργο αποκατάστασης που έχει υλοποιηθεί και ζήτησε περαιτέρω χρηματοδότηση ,προσκαλώντας τον κ. Σπανάκη να επισκεφθεί την περιοχή. Ο υφυπουργός αποδέχτηκε την πρόσκληση ,δείχνοντας τη στήριξή του στις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής.

 

Οι δράσεις της δημοτικής αρχής του δήμου Μετεώρων αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι με όραμα, αποφασιστικότητα και συνεργασία ,μπορούμε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Η έμφαση στην πολιτιστική αναγέννηση ,την αθλητική ανάπτυξη και την κοινωνική υποστήριξη δείχνει ότι ο δήμος Μετεώρων δεν απαντά απλώς στις ανάγκες του παρόντος, αλλά   χτίζει ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr