Κώστας Πρεβέντης: Αναδεικνύοντας την αναξιοπιστία της κριτικής

1 813

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είναι καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, τη στιγμή που η αντιπολίτευση επιλέγει να αγνοεί την πραγματικότητα και να παρουσιάζει κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής ως ασήμαντη και μηδενική.

Είναι καιρός να καταδικάσουμε την ανεπαρκή της αντίληψη για την πραγματική πρόοδο που σημειώνεται στο δήμο Μετεώρων.

Το πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύτηκε, από την αξιωματική αντιπολίτευση  είναι ένα απόλυτο παράδειγμα αυτής της αναξιοπιστίας ,καθώς προσπαθεί μέσα από την παντελή απαξία  της , να αμφισβητήσει τις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής χωρίς να παρέχει πραγματικά επιχειρήματα ή λογική βάση.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η νέα δημοτική αρχή έχει αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας .                                      Αντί να αποκλείει αυτές τις προσπάθειες ,θα έπρεπε να επαινέσει και να υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες που έχουν  ληφθεί για το κοινό καλό!

Είναι προφανές ότι η αντιπολίτευση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την προσοχή από τις πραγματικές ανάγκες του δήμου.

Οι πολίτες δεν αξίζουν την παρωχημένη εικόνα που προσπαθεί να προβάλλει η αντιπολίτευση. Αξίζουν μια αντιπολίτευση που  να είναι ικανή να κατανοήσει και να υποστηρίξει τις προσπάθειες για τη βελτίωση του Δήμου Μετεώρων.

Σταματήστε κύριοι να αγνοείτε την πραγματικότητα και εστιάστε στη δουλειά που πρέπει να γίνει.

Η πολιτική παιδικολογία δεν εξυπηρετεί κανέναν ,ενώ η συνεργασία και ο διάλογος μπορούν να οδηγήσουν σε πραγματικές λύσεις και βελτιώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. ΟΧΙας λέει

    Οταν τρως καρπουζι τα κουκουτσια τα καταπινεις

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr