Κώστας Φαμίσης: Προέχει η ενότητα

0 609

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση Βενιζέλου ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Κώστας Φαμίσης επισημαίνοντας ότι αυτή την κρίσιμη ώρα δεν χωρούν κινήσεις αποπροσανατολισμού των πολιτών.

Προέχει όπως τονίζει η ενότητα και η συσπείρωση του Κινήματος Αλλαγής όπως αυτή καταδείχθηκε στο πρόσφατο συνέδριο που οδήγησαν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στιςευρωεκλογές.

Θεωρεί ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη θα βρει το βηματισμό της ταχύτατα ώστε να επικρατήσει η ηρεμία και η λογική προσέγγιση των όποιων θέσεων και προβληματισμών ώστε όλοι μαζί, ηγεσία, στελέχη, μέλη και οπαδοί να βαδίσουν με ενότητα στην κάλπη των εθνικών εκλογών και να δώσουν τη σκληρή μάχη απέναντι στις πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδα και τους πολίτες στον οικονομικό μαρασμό.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά και να γίνει ξανά η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ρυθμιστής των εξελίξεων για πρόοδο και ευημερία για την πατρίδα και τους Έλληνες καταλήγει ο Κώστας Φαμίσης καλώντας όλους σε αγώνα ενωτικό με νικηφόρο αποτέλεσμα για το ΚΙΝΑΛ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.