Κώστας Φαμίσης- Μονόδρομος η δημιουργική αλλαγή για τη χώρα

Σε ενωτικό κλίμα ανανέωσης για μια πορεία προς την δημιουργική αλλαγή

0 142

Σε ενωτικό κλίμα ανανέωσης για μια πορεία προς την δημιουργική αλλαγή

Σε ενωτικό κλίμα ανανέωσης για μια πορεία προς την δημιουργική αλλαγή για τον τόπο πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα.

Εκεί βρέθηκε ως επίσημα προσκεκλημένος και ο πολιτευτής Τρικάλων Κώστας Φαμίσης συμμετέχοντας στις εργασίες αυτής παρουσία της προέδρου κ. Φώφης Γεννηματά η οποία στην ομιλία της κάλεσε όλους να προχωρήσουν ενωμένοι και ανανεωμένοι μπροστά απέναντι στον εθνολαϊκισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ένα αύριο καλύτερο για τον τόπο και τους Έλληνες.

Ενόψει του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Φαμίσης μεταφέρει μήνυμα νίκης και προοπτικής καλώντας όλους τους συντρόφους και τους πολίτες των Τρικάλων σε συστράτευση για την ενίσχυση του πολιτικού φορέα απέναντι στην συντηρητική παράταξη.

Στόχος μας σημειώνει ο κ. Φαμίσης είναι να δείξουμε τον εναλλακτικό δρόμο για την οριστική υπέρβαση της κρίσης συμφωνώντας με την κ. Γεννηματά ώστε να επιτευχθεί

fam 2

– η ανάκτηση της οικονομικής κυριαρχίας μας,
– η ισχυροποίηση της Ελλάδας στο γεωπολιτικό της περιβάλλον,
– η αποκατάσταση της εθνικής μας κυριαρχίας πάντα μέσα στο πλαίσιο που διαμορφώνεται από τη συμμετοχή μας στην Ε.Ε.

Τονίζει δε πως το Συνέδριο μας του Ιουνίου είναι ένα σημαντικό βήμα στην πορεία προς το νέο φορέα.

fam 3

Γιατί χωρίς ενιαίο πολιτικό και προγραμματικό λόγο και κοινή στάση των δυνάμεων που σήμερα αποτελούν τη ΔΗ.ΣΥ. , ένα βιαστικό βήμα, θα μπορούσε να αποβεί άλμα στο κενό.

· Ο τόπος χρειάζεται αυτή τη δημιουργική αλλαγή.
· Είναι μια δύσκολη αποστολή που απαιτεί τη δέσμευση όλων.
· Έτσι το πολιτικό σύστημα θα ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και θα κλείσει την πόρτα στις σειρήνες της ακροδεξιάς και του λαϊκισμού.
· Έτσι η χώρα θα βρει το δρόμο της. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση της εποχής μας και απαντιέται μόνο με νέες αντιλήψεις και συμπεριφορές καταλήγει ο κ. Φαμίσης ο οποίος στο περιθώριο της συνεδρίασης είχε επαφές και συνομιλίες με την κ. Γεννηματά και στελέχη της ΔΗΣΥ ανταλλάσσοντας απόψεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τους στόχους που τέθηκαν.

fam 4fam 5fam 6

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.