Κώστας Ευσταθίου – Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον Σωτήρη Παπαχρήστο

0 2.438

Φίλες, φίλοι Είμαι ο Κώστας Ευσταθίου. Κατάγομαι από το Μουργκάνι και μοιράζω τον χρόνο διαμονής μου ανάμεσα στην Καλαμπάκα και το Mainz της Γερμανίας.

Είμαι επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης και πατέρας δύο παιδιών.

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τα παιδιά. Είμαι βοηθός προπονητή σε παιδική ομάδα ποδοσφαίρου. Έχοντας μία πολυετή εμπειρία στην ζωή και την εργασία στην Ευρώπη και κάνοντας ένα zoom in στον τόπο μου θλίβομαι. Βλέπω να μην αξιοποιούνται όπως θα έπρεπε τα φυσικά και ιστορικά μνημεία, ο πολιτισμός και το ανθρώπινο δυναμικό του. Ως εκ τούτου, δημιουργείται μία χρόνια εσωστρέφεια που μόνο κακό προκαλεί. Πιστεύω οτι για αυτό ευθύνονται οι κοντόφθαλμες και ευκαιριακές λύσεις των δημοτικών αρχών.

Η αγάπη μου για τον τόπο, οι πολιτικοποιημένες θέσεις μου για την ανάπτυξη και οι δημοκρατικές παραδόσεις της οικογένειας μου, επιβάλλουν πλέον την συμμετοχή μου στα κοινά.

Θέλω να δώσω ένα σινιάλο εξωστρέφειας. Μίας πραγματικά πράσινης ανάπτυξης για όλους. Στοχεύω στην δημιουργία “γέφυρας” μεταξύ Δήμου και Ευρώπης με μοχλό την ποιότητα και την αξιοπιστία. Έργα όπως βασικές υποδομές στο οδικό δίκτυο, το ρεύμα και το νερό, την δημιουργία μικρών ξενώνων και την εκμίσθωση τους, την δημιουργία χώρων και διαδρομών υπαίθριων δραστηριοτήτων, την δημιουργία μίας πανελλήνιας ακτινοβολίας μαγειρικής σχολής, αποτελούν στόχους μου. Άλλοι εύκολοι κι άλλοι δύσκολοι και επίπονοι. Eάν όμως ενδιαφερόμαστε για ένα ποιοτικό μοντέλο ανάπτυξης, θα πρέπει να εκτιμούμε πρώτα την σπουδαιότητα του εγχειρήματος και μετά την δυσκολία του.

Όλα αυτά, απαιτούν δημοκρατική εξουσία και νέους ανθρώπους με γνώση, όραμα και λαϊκή αποδοχή. Είναι οι λόγοι που αποφάσισα να συστρατευθώ με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” και τον Σωτήρη Παπαχρήστο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr