Κώστας Αγοραστός – Εξοπλισμός Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Δ. Τρικκαίων

Δόθηκε σήμερα η έγκριση δημοπράτησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε) για Α.Μ.Ε.Α. Δήμου Τρικκαιων»

0 207

Δόθηκε σήμερα η έγκριση δημοπράτησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε) για Α.Μ.Ε.Α. Δήμου Τρικκαιων» Δόθηκε σήμερα η έγκριση δημοπράτησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε) για Α.Μ.Ε.Α. Δήμου Τρικκαιων» συνολικού προϋπολογισμού 262.381,14 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, Το έργο είναι ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας και φορέας υλοποίησης και δικαιούχος είναι ο Δήμος Τρικκαίων.

Όπως σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Στόχος του έργου αυτού είναι να καλυφθεί το σχολείο με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να λειτουργήσει σωστά και να εκπληρώσει το βασικό του στόχο που είναι να συμπεριλάβει και να επανεντάξει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στο εκπαιδευτικό σύστημα προετοιμάζοντάς τα για την ισότιμη κοινωνική τους εξέλιξη».

Μετά την έγκριση, αναμένεται τις επόμενες ημέρες η δημοσίευση του σχετικού Διαγωνισμού από το Δήμο Τρικκαίων, για την ανάθεση και εκτέλεση των προμηθειών.

Αναλυτικότερα, το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τον Εξοπλισμό Ειδικών Σχολείων και Τμημάτων Ένταξης του Δήμου Τρικκαίων με παιδαγωγικό υλικό και ειδικών τεχνικών προδιαγραφών εξοπλισμό για τη σωστή λειτουργία τους και τα οποία έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.