Κώστας Αγοραστός – 4 εκ. ευρώ για εκπαιδευτικά έργα στο νομό

Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό σε 4 έργα ενταγμένα στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 9.453.398,37 ευρώ.

0 105

Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό σε 4 έργα ενταγμένα στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 9.453.398,37 ευρώ. Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό σε 4 έργα ενταγμένα στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 9.453.398,37 ευρώ.

Ειδικότερα, υπογράφηκαν οι προεγκρίσεις συμβασιοποίησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας προς τους Φορείς Υλοποίησης των έργων: «7ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας», «ανέγερση 33ου δημοτικού σχολείου Λάρισας», «υποδομές και κτιριακές εγκαταστάσεις ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα»,ποσού σύμβασης 3.460.918,75 ευρώ, με φορέα υλοποίησης και Δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και «αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας» ποσού σύμβασης 466.250,05 ευρώ, με φορέα υλοποίησης και Δικαιούχο το δήμο Καλαμπάκας.

Όπως δήλωσε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Επενδύοντας στην εκπαίδευση, επενδύουμε στο μέλλον της νεολαίας μας. Σε μια δύσκολη συγκυρία για την εκπαίδευση όπου σχολεία, πανεπιστήμια και ΤΕΙ συνενώνονται ή καταργούνται, οι επενδύσεις στην παιδεία μπορούν να μας οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.