Korres Ελληνικά Φυσικά προϊόντα ομορφιάς

Όταν δημιούργησε ο Γιώργος Κορρές ένα ξεχωριστό φυσικό θερμαντικό ρακόμελο,

0 250

Όταν δημιούργησε ο Γιώργος Κορρές ένα ξεχωριστό φυσικό θερμαντικό ρακόμελο,

Όταν δημιούργησε ο Γιώργος Κορρές ένα ξεχωριστό φυσικό θερμαντικό ρακόμελο, επηρεασμένος από παραδοσιακές συνταγές του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων την Νάξο δεν θα μπορούσε ίσως να φανταστεί πως η δημιουργία του θα αποτελούσε λίγα χρόνια αργότερα το βασικό συστατικό για ένα ευεργετικό σιρόπι για το λαιμό.

Ακόμα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το προϊόν, που δημιουργήθηκε το 1966 στο πρώτο ομοιοπαθητικό φαρμακείο της Αθήνας, θα έδινε την ώθηση και το κίνητρο για την παραγωγή μιας ατέλειωτης σειράς φυσικών προϊόντων και καλλυντικών, στην οποία η εταιρεία πλέον Korres θα άπλωνε τη φήμη της στα πέρατα της οικουμένης.

Διακρίσεις και στόχοι Korres

Η εταιρία Korres φυσικά προϊόντα και καλλυντικά ομορφιάς συνεργάζεται με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς έχει δημιουργήσει και το δικό της εργαστήριο έρευνας και ανάπτυξης, όπου παρασκευάζει μια σειρά από φυσικές φόρμουλες για το δέρμα, για την προστασία από τα εγκαύματα, για την περιποίηση του σώματος και του προσώπου, για την ομορφιά, την υγεία και την ευεξία.

Τα προϊόντα της έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των καταναλωτών σε απαιτητικές και δύσκολες αγορές όπως της Αγγλίας, των ΗΠΑ, της Κίνας, της Ισπανίας και πολλών ακόμα χωρών, ενώ έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τις καινοτομίες της σε διεθνή συνέδρια.

Η ερευνά της εταιρίας συνδύαζε τις σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ανταποκρίνεται στις νέες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του καταναλωτή. Στόχος της είναι η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία ενισχύουν την υγεία κάθε τύπου επιδερμίδας και αναδεικνύουν την ομορφιά της.

Πρωτοπόρος όπως πάντα, προσπαθεί να ενσωματώνει κάθε φορά τις τελευταίες επιστημονικές προόδους στα προϊόντα φροντίδας της και να ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις προσδοκίες των καταναλωτών προτείνοντας ολοένα και περισσότερες καινοτόμες λύσεις με το πέρασμα των χρόνων.

Korres από τη φύση για τον άνθρωπο

korres icon2Όλα τα προϊόντα φροντίδας της KORRES είναι υποαλλεργικά, υψηλής δερματικής ανοχής και εγγυημένα. Προτού φτάσουν στα χέρια σας, υποβάλλονται σε συστηματικούς και εξαιρετικά αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας σε συνεργασία με επαγγελματίες από το χώρο της υγείας. Για αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην κορυφή των εξελίξεων της δερματολογικής έρευνας σας εξασφαλίζουμε τους καρπούς μας μέσω της δερματολογικής τεχνογνωσίας των Εργαστηρίων μας, καθώς τα προϊόντα φροντίδας της KORRES έχουν υποβληθεί σε εκτενείς αξιολογήσεις μέσω κλινικών μελετών ή δερματολογικών και ελέγχων χρήσης, προκειμένου να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους.

Η KORRES, ο ειδικός της επιδερμίδας, διεξάγει διαρκώς νέες έρευνες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ανθρώπινου δέρματος. Χάρη σε αυτή τη μοναδική της εμπειρία ετών που ενισχύεται από νέες σημαντικές ανακαλύψεις, η korres εξασφαλίζει στους καταναλωτές της ακόμη πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας.

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η KORRES γράφει τις πιο όμορφες ιστορίες φροντίδας και προστασίας με κύριους πρωταγωνιστές εσάς που τα εμπιστεύεστε.

Πηγή Smile-Pharmacy.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.