Κορονοϊός: Δέκατο κρούσμα στην Ελλάδα

0 924

Επιβεβαιώθηκε το δέκατο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για τη σύζυγο του 66χρονου, ο οποίος αποτέλεσε το ένατο κρούσμα στη χώρα μας.

Σε καραντίνα οι συνταξιδιώτες του 66χρονου με κορονοϊό

Από χθες δόθηκαν οδηγίες να εξεταστεί όλο το γκρουπ που συμμετείχε σε αυτή την εκδρομή, με τους ανθρώπους που πήγαν στο νοσοκομείο να προέρχονται από την Αχαϊα, την Ηλεία και την Ζάκυνθο.

Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα έχουν μπει ήδη σε καραντίνα, καθώς κάποιοι αντιμετώπιζαν μικρά συμπτώματα, όπως δέκατα και βήχα.

Μεταξύ αυτών και ένας ιερέας, ο πατήρ Γιώργης, ο οποίος πήγε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, λέγοντας σε κάμερα τοπικής ιστοσελίδας πως οι «μισοί γυρίσαμε από το ταξίδι με βήχα και πυρετό».

Το νοσοκομείο του Ρίου μάλιστα, αδειάζει και μία πτέρυγα προκειμένου να φιλοξενήσει όσους κρίθηκαν πως έπρεπε να μπουν σε καραντίνα, όπως αναφέρουν οι τοπικές ιστοσελίδες. Από τους 53 συνολικά συνταξιδιώτες του 66χρονου, οι 30 είναι από τον Δήμο Ηλιδας- Πηνείας, 10 από τον Πύργο, 10 από την Πάτρα και 2 από την Ζάκυνθο.

dikaiologitika.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.