Κοπή πίτας της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Kosta Famissi η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, παρουσία μελών και φίλων.

0 118

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Kosta Famissi η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, παρουσία μελών και φίλων. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Kosta Famissi η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, παρουσία μελών και φίλων. Στην συνάντηση έγινε μια αναφορά των πεπραγμένων των αντίστοιχων τμημάτων που λειτουργούν στην ΟΛΚ και οι αρμόδιοι έφοροι της ορειβασίας και του αγωνιστικού Τμήματος μίλησαν αντίστοιχα. Ο πρόεδρος κ. Κώστας Φαμίσης ανακοίνωσε σε όλα τα μέλη το νέο τμήμα της Ορειβατικής Λέσχης που είναι το τμήμα Χιονοδρομίας και θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο. Σκοπός στα μελλοντικά σχέδια είναι η πραγματοποίηση ενός από τους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος του Ορειβατικού Σκι που αν όλα πάνε καλά με τον καιρό και υπάρχει το ανάλογο χιόνι θα γίνει στην Τριγγία.

Επίσης ο κ. Φαμίσης σε δηλώσεις του ανέφερε την εγγραφή νέων μελών στην Λέσχη εκ των οποίων τα δώδεκα θα πάρουν μέρος στους αγώνες που θα γίνουν στον Βόλο. Επίσης από τα αρμόδια μέλη έγινε αναφορά και στην πίστα αναρρίχησης που λειτουργεί στο κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας.

 

olk_IMG_3241

olk_IMG_3245

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.