Κοπή πίτας στα χορευτικά τμήματα του Δήμου Καλαμπάκας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την περασμένη Τρίτη το βράδυ στην ταβέρνα “Δίας” στην είσοδο της Καλαμπάκας, οι άνθρωποι του Δημοτικού Χορευτικού τμήματος Καλαμπάκας.

0 348

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την περασμένη Τρίτη το βράδυ στην ταβέρνα “Δίας” στην είσοδο της Καλαμπάκας, οι άνθρωποι του Δημοτικού Χορευτικού τμήματος Καλαμπάκας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την περασμένη Τρίτη το βράδυ στην ταβέρνα “Δίας” στην είσοδο της Καλαμπάκας, οι άνθρωποι του Δημοτικού Χορευτικού τμήματος Καλαμπάκας. Οι άνθρωποι του Δημοτικού Χορευτικού έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλον με πολύ διάθεση και κέφι που κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το παρών όλα τα μέλη χωρίς όμως την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής. 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι κ.κ Δήμας Ιωάννης, χοροδιδάσκαλος, Κώστας Ψαρρής παλιός χορευτής και η Ναταλία Θεοδώρου του τμήματος νέων.

Τα μέλη του χορευτικού επιφύλαξαν και μια έκπληξη στη εορταζόμενη Ευαγγελία Θεοδώρου η οποία εκείνη την ημέρα είχε τα γενέθλιά της, χαρίζοντας την μια τούρτα…

Το χορευτικό του Δήμου Καλαμπάκας τον ερχόμενο Απρίλιο κλείνει τα 25 χρόνια παρουσίας στην ιστορία των πολιτιστικών εκδηλώσεων της πόλης και περιοχής.

xoreftiko_IMG_1264

Την πίτα έκοψαν οι Ναταλία Θεοδώρου, Γιάννης Δήμας και Κώστας Ψαρρής.

xoreftiko_IMG_1267

Μπροστά στην πίτα οι κες Φρόσω Χριστογιαννούλα και Γεωργία Ντάπα με τον χοροδιδάσκαλο κ. Γιάννη Δήμα.

xoreftiko_IMG_1275

xoreftiko_IMG_1296

xoreftiko_IMG_1330

xoreftiko_IMG_1380

Η Ευαγγελία Θεοδώρου με την τούρτα που της χάρησαν οι φίλες της και μέλη του χορευτικού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr