Κοπή επικίνδυνων δέντρων κατά μήκος της Ε. Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων

0 1.126

«Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν. Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν».

Αυτή η ιπποκράτειος ρήση παραμένει διαχρονικά επίκαιρη , δηλαδή ασφάλεια είναι το να προλαβαίνεις κάτι πριν συμβεί και το να προλαβαίνεις κάτι πριν συμβεί είναι καλύτερο απ’ το να προσπαθείς να το διορθώσεις εκ των υστέρων.

Και με αυτή τη ρήση ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού  Γιάννης Μπουτίνας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας Θανάσης Σινάνης  σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη αποφάσισαν να προβούν στην κοπή δένδρων (συνολικά 5 αρκετά μεγάλων δένδρων)  κατά μήκους της Ε. Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων .

Δένδρα που ήδη είχαν πάρει κλίση ,υπήρχε ο κίνδυνος πτώσης των , δένδρα που είχε αρχίσει η ξήρανση τους από ασθένεια , δένδρα που ήταν επικίνδυνα , ανά πάσα στιγμή που θα υπήρχε κάποιο έντονο καιρικό φαινόμενο , να καταπέσουν στο οδόστρωμα με πολύ κακές συνέπειες .

Έτσι την Τετάρτη το πρωί μετά από τις ειδικές αδειοδοτήσεις από τις υπηρεσίες και με την συνδρομή της Τροχαίας Τρικάλων επιχείρησαν με εξειδικευμένο συνεργείο και επιτεύχθηκε η κοπή τους  χωρίς προβλήματα .

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr