Κωνσταντίνος Τζιώρας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – Θα δώσω την προσωπική μου μάχη για την επίλυση των δικών μας τοπικών προβλημάτων

Αγαπητοί συμπολίτες, Στους δύσκολους αυτούς καιρούς όπου οι νέοι άνθρωποι

0 21

Αγαπητοί συμπολίτες, Στους δύσκολους αυτούς καιρούς όπου οι νέοι άνθρωποι

Αγαπητοί συμπολίτες, Στους δύσκολους αυτούς καιρούς όπου οι νέοι άνθρωποι γυρνάνε την πλάτη στην πολιτική και σε οτιδήποτε σχετίζετε με τα κοινά ,θέλησα μετά από πολύ σκέψη να συμμετέχω κι εγώ στις επερχόμενες αυτοδιοίκητες εκλογές διεκδικώντας τη στήριξη σας για μια νέα πνοή ένα νέο όραμα που ο δήμος μας , η Καλαμπάκα , τα χωριά μας έχουν τόση ανάγκη.

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Σακελλαρίου και μακριά από κάθε κομματική σκοπιμότητα και μικροπολιτική επιδίωξη ,( ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στις αυτοδιοίκητες εκλογές θέση έχουν μόνο οι ικανότητες ,οι νέες ιδέες και όχι τα χρώματα ) ,επιθυμώ να δώσω κι εγώ από το δικό μου μετερίζι ,την προσωπική μου μάχη για την επίλυση των δικών μας τοπικών προβλημάτων.

Βασική μου πεποίθηση είναι άλλωστε ,ότι η αποχή και η απαξίωση δεν είναι λύση ενώ αντίθετα μόνο μέσα από τη δράση και την συμμετοχή στα κοινά μπορούμε να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει και δε μας αξίζει.

Υποσχέσεις και «ξύλινοι» λόγοι προεκλογικά ,μας έχουν πλέον κουράσει.

Πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας ,ειδικά των νέων ανθρώπων και κυρίως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο που γεννηθήκαν ,μεγάλωσαν και αγάπησαν.

Τα προβλήματα είναι πολλά και δυσεπίλυτα.

Χρειαζεται καταρχάς να τα αναδείξουμε και έπειτα να αγωνιστούμε για να βρούμε τις λύσεις που κάθε δημότης χρειάζεται. Η Καλαμπάκα έχει ανάγκη από φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες ,που θα βάλουν τη σφραγίδα τους στην οριστική αλλαγή του Δήμου μας προς το καλύτερο!

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Τζιώρας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ.Δημ. Σακελλαρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.