Κωνσταντίνος Τζίκας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων με το συνδυασμό « Επανεκκίνηση Τώρα » του Δημήτρη Παπαστεργίου

0 590

Γεννήθηκα στα Τρίκαλα το 1974, με καταγωγή από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

Αποφοίτησα από το Πολυκλαδικό Λύκειο Τρικάλων. Είμαι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι σπουδές μου ολοκληρώθηκαν με μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Έργων του Kingston University.

Eργάστηκα ως εργοταξιάρχης μηχανικός στην κατασκευή δημόσιων έργων και στον έλεγχο αναπτυξιακών προγραμμάτων ως στέλεχος  της Μονάδας Οργάνωσης Διαχείρισης του Υπουργείου Οικονομίας. Από το 2008 διατηρώ τεχνικό γραφείο στην πόλη μας ασχολούμενος με τη μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων στην Αθήνα και τα Τρίκαλα.

Έχω αναπτύξει δράση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), είμαι μέλος του πίνακα Πραγματογνωμόνων και του μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών. Συμμετείχα στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας το 2016 με το συνδυασμό της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών.

Είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.

Κατέρχομαι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό Επανεκκίνηση Τώρα του Δημήτρη Παπαστεργίου, με την πεποίθηση ότι το μέλλον του τόπου μας είναι η συνισταμένη της προσπάθειας του καθένα μας ξεχωριστά.

 

Κωνσταντίνος Τζίκας

Πολιτικός Μηχανικός, MSc

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων

Με το συνδυασμό Επανεκκίνηση Τώρα του Δημήτρη Παπαστεργίου

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.