Κόνιτσα: Βρέθηκε νεκρός ο πεζοπόρος αστυνομικός που αγνοούνταν

0 647

Νεκρός βρέθηκε ο 39χρονος αστυνομικός που αναζητούνταν μετά από πτώση του σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα το μεσημέρι της Κυριακής.

Πρόκειται για έναν νεαρό αστυνομικό, πατέρα τεσσάρων παιδιών, που κατάγεται από την περιοχή της Κόνιτσας και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Πρέβεζας.

Το Σάββατο, ημέρα των γενεθλίων του, μαζί με τρεις άλλους φίλους του βρέθηκαν στα γνώριμα για τον ίδιο βουνά της Κόνιτσας. Σε ένα σημείο εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο, που ακόμη είναι καλυμμένο από χιόνι ο νεαρός αστυνομικός γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει σε απότομη χαράδρα. Οι φίλοι του ενημέρωσαν αμέσως την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική.
Η επιχείρηση εντοπισμού του έχει ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη. Άνδρες της ΕΜΑΚ δεμένοι με σκοινιά προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου έχει υποδείξει η παρέα του χωρίς μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο να είναι εφικτό.

Παράλληλα στάθηκε αδύνατο κι αυτή την φορά να πετάξει το ελικόπτερο από το Άκτιο. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου κατέθεσε έγκαιρα το αίτημα, υπογράφοντας όπως πάντα και το έγγραφο για την κάλυψη του κόστους της πτήσης.

Το ελικόπτερο απογειώθηκε, υπέστη όμως βλάβη και επέστρεψε στην βάση του. Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη αποκαταστάθηκε και επιχείρησε για δεύτερη φορά να πετάξει όμως και πάλι δεν στάθηκε δυνατό να προσεγγίσει τον προορισμό του λόγω των καιρικών συνθηκών. Μέχρι στιγμής δεν μπορεί να διασταυρωθεί η πληροφορία αν υπήρξε επικοινωνία με το νεαρό αστυνομικό μετά την πτώση του. Τις τελευταίες ώρες πάντως το κινητό του τηλέφωνο δεν απαντά, όμως αυτό δεν αξιολογείται ως σημαντικό στοιχείο καθώς μπορεί κατά την πτώση το κινητό να κατέληξε σε άλλο σημείο.

ant1news.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.