Κομοδίνα και συρταριέρες που δεν πρέπει να λείπουν από την κρεβατοκάμαρα

Στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε να εντάξετε πολλών ειδών έπιπλα, από πολλά υλικά, που ακολουθούν διαφορετικές νοοτροπίες και μεταμορφώνουν τον χώρο!

0 1,806

Στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε να εντάξετε πολλών ειδών έπιπλα, από πολλά υλικά, που ακολουθούν διαφορετικές νοοτροπίες και μεταμορφώνουν τον χώρο!

Στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε να εντάξετε πολλών ειδών έπιπλα, από πολλά υλικά, που ακολουθούν διαφορετικές νοοτροπίες και μεταμορφώνουν τον χώρο! Πως θα κάνετε τον προσωπικό σας χώρο πιο εργονομικό και πιο λειτουργικό;

Κομοδίνα για άνεση και στυλ

Το κομοδίνο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη διευκόλυνση της κάθε μέρας. Αυτό το εκ φύσεως μικρό έπιπλο επιλέγεται με βάση τον χώρο που υπάρχει διαθέσιμος στο δωμάτιό σας και πολλές φορές μπορεί να είναι ενσωματωμένο με το κρεβάτι. Συνήθως αν είναι περιορισμένος μπορείτε να προσθέσετε ράφια στον τοίχο για να μπορούν να εντάσσονται περισσότερα αντικείμενα.
Το κομοδίνο είναι το πρώτο έπιπλο που συναντάμε το πρωί μόλις ξυπνήσουμε, αφού πάνω του πάντα υπάρχει το κινητό, το tablet, το λογοτεχνικό βιβλίο αυτού του καιρού. Αναλογιστείτε λοιπόν αν χρειάζεστε αυτό το έπιπλο για τα απολύτως απαραίτητα ή για έναν πραγματικά αποθηκευτικό χώρο.

Εντυπωσιάστε με ένα vintage κομοδίνο

komodino2

Είναι μία τάση, η οποία ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, έχοντας κάνει ένα δυναμικό come back. Ένα vintage κομοδίνο, μπορεί να χαρίσει στυλ στον χώρο σας, χωρίς να παρεμποδίζει την ατμόσφαιρά του. Τα μικρά και ρομαντικά του συρταράκια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε, αποθηκεύοντας αγαπημένα αντικείμενα. Αποτελείται από ξύλο paulownia και πεύκου και παρέχεται σε έκπτωση -21%.

Κομψό-λευκό κομοδίνο

komodino3Για όσους είναι φίλοι του λευκού, το κομοδίνο Real Dream είναι μία πολύ όμορφη ιδέα για τη minimal διακόσμηση. Για ένα αρμονικό αποτέλεσμα λοιπόν διακοσμήστε το κομοδίνο σας με αγαπημένα αντικείμενα λειτουργικότητας.

Συρταριέρες κρεβατοκάμαρας για όσους χρειάζονται komodino4παραπάνω χώρο

Οι σύγχρονες και λειτουργικές συρταριέρες κρεβατοκάμαρας είναι η ιδανική λύση για την εξοικονόμηση χώρου.

Η συρταριέρα Τexas, συνδυάζει 3 σε 1, δηλαδή ντουλάπια, συρτάρια και ράφια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε χώρο μέσα στο σπίτι. Αποτελείται από ξύλο ακακίας με κάποια σημεία δερμάτινα που προσφέρουν μία μία εντυπωσιακή νότα στον χώρο. Βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά του εδώ.

Στο Design Plus θα βρείτε έπιπλα κρεβατοκάμαρας με εξαιρετικής ποιότητας υλικά που πρόκειται να κάνουν τον χώρο σας ιδανικό, πρακτικό, μοντέρνο και σύγχρονο όσο ποτέ!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.