Κομμένα κέτερινγκ, μπουφές και δεξιώσεις από τις ασκήσεις για την 71 Α/Μ Ταξιαρχία ΠΟΝΤΟΣ

0 694

Δε νοείται άσκηση για την 71 Α/Μ Ταξιαρχία ”ΠΟΝΤΟΣ”, με κέτερινγκ, μπουφέ, λευκά τραπεζομάντηλα, καναπεδάκια και παστάκια. Αυτά κομμένα για τους μάχιμους κοκινομπερέδες του Κιλκίς και τους φιλοξενούμενούς τους, που συμμετέχουν σε ασκήσεις του σχηματισμού.

Του Ηλία Προύφαkranosgr

Όποιος θέλει φαγητό μετά την άσκηση, ευχαρίστως να τον φιλέψουν, ως φιλόξενοι που είναι, αλλά στη σκηνή με μενού συσσιτίου.

Το μέτρο ξεκίνησε να εφαρμόζει ο σχηματισμός από το καλοκαίρι, με τις εκπαιδεύσεις εφέδρων και εθνοφυλάκων, οι οποίοι μετά το τέλος των ασκήσεων, με πρώτο τον Ταξίαρχο Καπραβέλο, συμμετείχαν στο συσσίτιο. Μάλιστα σε μία από τις εκπαιδεύσεις, είχαν φιλέψει φακές και τον Διοικητή Στρατιάς Δημόκριτο Ζερβάκη.

Ότι θα φάει ο οπλίτης, ο ΕΠΟΠ, ο ΕΜΘ και ο χαμηλόβαθμος αξιωματικός, θα φάει και η Διοίκηση με τους επισκέπτες. Δεξιώσεις τέλος!
Το μέτρο, το οποίο έχει λάβει θετικά σχόλια από τους πάντες, εφαρμόστηκε για ακόμη μία φορά, στην τελική φάση της πολυεθνικής άσκησης Multilayer 2018.

Έλληνες και ξένοι ασκούμενοι, μαζί με επισκέπτες που επιθυμούσαν, απόλαυσαν με ευχαρίστηση το συσσίτιο του σχηματισμού, κάνοντας και θετικά σχόλια για το νέο μέτρο.

Όπως και να το κάνουμε άρβυλο, λάσπη και λευκό υφασμάτινο τραπεζομάντηλο σε τραπέζι ροτόντα, με καναπεδάκια και παστάκια, δεν ταιριάζει!
Εύγε στην 71η Α/Μ Ταξιαρχία για την πρωτοβουλία της.

Δείτε τις φωτό του kranosgr από τη  ”δεξίωση”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.