Κοινή δράση ΤΟΕΒ Θεσσαλίας κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής

0 700

Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων τους την Παρασκευή, στο Ζάρκο η οποία θα επαναληφθεί με διευρυμένη συμμετοχή – Ανοιχτό κάλεσμα σε ΤΟΕΒ και ΟΤΑ της Θεσσαλίας

 

Την  Παρασκευή 9.12.2022 έλαβε χώρα συνάντηση στο Ζάρκο Τρικάλων των Δ.Σ. των ΤΟΕΒ Ζάρκου, ΤΟΕΒ Τιτανίου, ΤΟΕΒ Σελλάνων , ΤΟΕΒ Θεόπετρας, ΤΟΕΒ Μεγάρχης, ΤΟΕΒ Ταουσάνης, ΤΟΕΒ Περιστέρας, ΤΟΕΒ Σαρακίνας, ΤΟΕΒ Βασιλικής , ΤΟΕΒ Λυγαριάς, ΤΟΕΒ Ρογγίων, ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδας , ΤΟΕΒ Ενιπέα και ΓΟΕΒ ΣΕ Θεσσαλίας με θέμα την επιβληθείσα ρήτρα αναπροσαρμογής , την  αύξηση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος και την προοπτική ένταξης των ΟΕΒ  σε ενεργειακές κοινότητες με ΟΤΑ  . Στη συνάντηση ήταν παρών  ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Αγναντής Σπυρίδων και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας κ Ιωάννης Γεωργουλόπουλος οι οποίοι εκδήλωσαν την πρόθεση στήριξης των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων και την συνδρομή του Δήμου Φαρκαδόνας με κάθε τρόπο προς τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων  και κατ’ επέκταση προς  τον αγροτικό κόσμο.

Την  Παρασκευή 16.12.2022 και ώρα 6.00 μμ στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας θα λάβει χώρα νέα συνάντηση  προκειμένου να διαμορφωθεί ένα κοινό  πλαίσιο   ενεργειών για τα ανωτέρω ζητήματα . Καλούνται να είναι παρόντες εκπρόσωποι όλων  των  Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων καθώς και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α και β βαθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr