Κλοπή αυτοκινήτου μπροστα στα μάτια των αστυνομικών της ΓΑΔΑ

Μια ασυνήθιστη κλοπή σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη ΓΑΔΑ, όταν ένα ζευγάρι έκλεψε κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια των αστυνομικών κατασχεμένο αυτοκίνητο.

0 205

Μια ασυνήθιστη κλοπή σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη ΓΑΔΑ, όταν ένα ζευγάρι έκλεψε κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια των αστυνομικών κατασχεμένο αυτοκίνητο. Μια ασυνήθιστη κλοπή σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη ΓΑΔΑ, όταν ένα ζευγάρι έκλεψε κυριολεκτικά κάτω από τα μάτια των αστυνομικών κατασχεμένο αυτοκίνητο. Ήταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο που είχε κατασχεθεί στις 22 Ιανουαρίου στα πλαίσια υπόθεσης ναρκωτικών, όπου είχαν συλληφθεί και δύο άτομα.

Οι δράστες έφτασαν με ταξί και αφού επιβιβάστηκαν στο κατασχεμένο αυτοκίνητο, έφυγαν χωρίς να υπάρξει αντίδραση από τους αστυνομικούς που ασκούσαν καθήκοντα φρουρού. Αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, οι δράστες που είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, αναγνωρίστηκαν και αναζητούνται. Το πρωτοφανές γεγονός, οδήγησε σε διαθεσιμότητα τρεις φρουρούς και έναν αστυφύλακα, ενώ αναμένονται και ποινικές διώξεις σε βάρος τους.

 

ΝΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.