Κληρώνει διανυκτερεύσεις ο Δήμος Μετεώρων – Συνεργασία με τα ξενοδοχεία

1 879

Οι γιορτές των Χριστουγέννων αποτέλεσαν μία όαση και μία ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους να εκδράμουν.

Ο δήμος Μετεώρων δέχθηκε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών με το γεωλογικό φαινόμενο και το μεγαλείο των ιερών μονών των Μετεώρων να αποτελούν πόλο έλξης για όλους.

Παράλληλα, η παρουσία του δήμου Μετεώρων στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με την επωνυμία «Μύλος των Ξωτικών» με περίπτερο, συνοδεύτηκε από τεράστια επισκεψιμότητα, μέσω του οποίου οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις πολιτιστικές δομές και τα επισκέψιμα σημεία του δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία του δήμου, μέλη της ένωσης ξενοδοχείων, προσφέρει πολλά τριήμερα, η κλήρωση των οποίων θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 12:00΄ μμ.

 

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί με live streaming μέσω του youtube καναλιού του Δήμου Μετεώρων (εδώ)

 

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο κάλεσμα του τομέα τουρισμού του δήμου και ευχόμαστε σε όλους, επιχειρηματίες εργαζόμενους και στις οικογένειές τους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευημερία και Ανάπτυξη.

 

Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Ο δήμος Τρικάλων πρώτη φορά δεν έδωσε νούμερα επισκεπτών για τον Μύλο των ξωτικών ο δήμος Μετεώρων μας ενημερώνει για μεγάλη επισκεψιμότητα τι να πω, υποκλίνομαι!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.