Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Τρικάλων στο Ζάρκο

0 111

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων, αποτελούμενη από τον βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τον πρώην βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη, το μέλος της Ν.Ε Δημήτρη Στάμο και τα μέλη της Γραμματείας της Ν.Ε Δημήτρη Ζάμπρα, Θανάση Μπουλογεώργο και Ορέστη Σιώχο, επισκέφθηκε την Δευτέρα 8 Μαρτίου το Ζάρκο Τρικάλων, στη συνέχεια των επισκέψεων και των επαφών του, μετά τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν στην περιοχή από τον καταστροφικό σεισμό.

Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και με τους κατοίκους και διαπίστωσαν το μέγεθος της καταστροφής των κατοικιών και του Δημοτικού σχολείου. Εκφράστηκε η ανάγκη για άμεση διενέργεια μοριακών τεστ για το Κορονοϊό, καθώς και ο κατά προτεραιότητα εμβολιασμός τους, η ανάγκη της άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων, η ταχύτατη έλευση τροχόσπιτων, η ολοκλήρωση της καταγραφής της έκτασης των καταστροφών των κατοικιών και του χρονοδιαγράμματος της ανακατασκευής τους.

Επίσης καθίσταται άμεση και επιτακτική η ανάγκη της ανακατασκευής του Δημοτικού Σχολείου, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ θα παραμείνει κοντά στους κατοίκους της περιοχής και θα είναι αρωγός στα δίκαια αιτήματα τους, στην κατεύθυνση της άμεσης φροντίδας και της ταχείας αποκατάστασης των κατεστραμένων κατοικιών και των κτηριακών υποδομών της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.