Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Τρικάλων στο Δήμο Μετεώρων

0 201

Tην Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων, αποτελούμενο από το βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλο, τον πρώην βουλευτή Χρήστο Σιμορέλη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Χάϊδο , συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε περιοχές που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, επισκέφθηκε τα χωριά Λογγάς, Γερακάρι, Κονισκός και Φλαμπουρέσι του Δήμου Μετεώρων.

Αρχικά συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής  Κοινότητας του Λογγά,  Σωκράτη Γκόγκο, καθώς και με τους κατοίκους και ενημερώθηκε για την έκταση των ζημιών και τα πολλαπλά προβλήματα που προέκυψαν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα άλλα τρία χωριά και στη συνάντηση με τους κατοίκους τους ενημερώθηκε για την έκταση των ζημιών.

Μετά την ενημέρωση από τους θεσμικούς φορείς και τις συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής, προκύπτει ότι καθίσταται επιτακτική η ανάγκη το κράτος και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας να σταθούν δίπλα στα χωριά του Δήμου Μετεώρων και τους ανθρώπους του, φροντίζοντας για ταχείες αποζημιώσεις τους και με άμεση αποκατάσταση των κατοικιών και των υποδομών γενικότερα, για να ξεπεραστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα η μεγάλη αυτή καταστροφή που συνέβη στο Νομό μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.