Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη, την Παρασκευή και τη Δευτέρα

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

0 193

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβρίου προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβριου, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Το υπ. Παιδείας καλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές.

Παρασκευή – Δευτέρα
Επίσης λόγω της διενέργειας των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών στις 7 Νοεμβρίου 2010, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010 και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010.
Επίσης, σε όσες περιφέρειες ή δήμους θα επαναληφθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών στις 14 Νοεμβρίου 2010, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010 και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 αντίστοιχα.
Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη 3 Νοεμβριου προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.