Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος αποχαιρετά τη συνεργάτιδά του

0 1,189

Έφυγε μια εμβληματική φυσιογνωμία της Κιβωτού του Κόσμου, η διευθύντρια Μαρίνα Κατσίμπαλη. Ακούραστη και με μια απέραντα μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για όλα τα παιδιά του κόσμου, η Μαρίνα έβαλε το δικό της λιθαράκι στο «καταφύγιο» της Κιβωτού που σώζει από τη… «θεομηνία» της μοίρας τους εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες, προσφέροντάς τους τα κατάλληλα εφόδια για να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή πριν από λίγη ώρα ο πατέρας Αντώνιος μέσα από τη σελίδα της Κιβωτού του Κόσμου στο facebook. Με ένα τρυφερό μήνυμα ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου αποχαιρετά την αγαπημένη του συνεργάτιδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν θα σε έχουμε πια κοντά μας».

Γράφει ο πατέρας Αντώνιος:

«Με συναισθήματα οδύνης και σπαραγμού ψυχής βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η καλή και πιστή συνεργάτης μου και διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου εδώ και 20 χρόνια, η αγαπημένη μας Μαρίνα Κατσίμπαλη εκοιμήθη χθες 20-11-2019.

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν θα σε έχουμε πια κοντά μας. Υπηρέτησες πιστά και ακούραστα την Κιβωτό μας, εργάστηκες με συνέπεια, ευθύνη και προθυμία για τα παιδιά μας. Η πρόωρη απώλεια σου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό, έφυγες πάνω στο καθήκον με τα χέρια σου γεμάτα από χιλιάδες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για το καλό της κοινωνίας.

Καλό παράδεισο Μαρίνα μου.

π. Αντώνιος Παπανικολάου».

Η τελετή θα γίνει την Παρασκευή στις 12.00 στο παρεκκλήσι της Κιβωτού του Κόσμου στην οδό Σαρπηδόνος 29 – 31 στον Κολωνό.

ethnos.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.