Κινητοποίηση βοήθειας για τους συντοπίτες μας στην Αύρα Καλαμπάκας που κάηκε το σπίτι τους

0 4,539

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση πολιτών της Καλαμπάκας και των Τρικάλων για προσφορά βοήθειας προς την 5μελή οικογένεια της Αύρας Καλαμπάκας που κάηκε το σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη το βράδυ.

Στην προσπάθεια αυτή όποιος από την Καλαμπάκα η την περιοχή επιθυμεί να βοηθήσει γίνεται συγκέντρωση ειδών ρουχισμού στο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΚΟΝΗ ΣΟΦΙΑ στη Διάβα Καλαμπάκας.

Επίσης υπάρχει και λογαρισμός στον οποίο μπορεί να γίνεται κατάθεση χρημάτων και είναι στην παρακάτω εικονα.

 

 

Να αναφέρουμε πως έχει ξεκινήσει και μια προσπάθεια από την ¨Πρωτοβουλία Τρικαλινών” που αναφέρεται σχετικά μέσα από το trikalain.gr

Εκστρατεία ενημέρωσης έχει σημάνει στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης από ομάδα Τρικαλινών, για την στήριξη 5μελούς οικογένειας από την Αύρα Καλαμπάκας, το σπίτι της οποίας καταστράφηκε ολοσχερώς το πρωί της Πέμπτης, από πυρκαγιά που ξέσπασεμε πιθανή αιτία το τζάκι της οικίας.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από την πρωτοβουλία Τρικαλινών που εκπροσωπείται από την Ρούλα Λίτσιου στο Facebook:«Για ακόμη μια φορά εδώ…
Ο ένας για τον άλλον!!!
Δίπλα σε συνανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια μας!!!
Αυτή τη φορά θα σταθούμε δίπλα σε μια πενταμελή οικογένεια που χθες το βράδυ έμεινε στον δρόμο μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους σε χωριό της Καλαμπάκας κ κάηκε ολοσχερώς!
Υπάρχουν τέσσερα παιδιά που προλάβανε να βγουν με τις πιτζάμες..
Ξεκινάμε λοιπόν με ρουχισμό για τις παρακάτω ηλικίες κ σχολικά είδη και θα ενημερώσω ξανά το post για νούμερο παπουτσιών και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί!
6 ετών, κορίτσι
κορίτσι 12
Αγόρι 16-στα 17
αγόρι 18
Παρακαλώ πολύ τους συμπολίτες μας…τις ενορίες…τις επιχειρήσεις.. γνωστούς και φίλους να βοηθήσουν και στο ελάχιστο!

Ακόμη μία φορά ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.