Κίνημα Αλλαγής Τρικάλων – Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει … το Κίνημα Αλλαγής Δυναμώνει

0 903

Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη  ολοκληρώθηκε ο α΄γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής. Μια εκλογική διαδικασία που κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων της παράταξης. Διακόσιες εβδομήντα χιλιάδες  (270.000) πολίτες ήλθαν να ψηφίσουν παρακινούμενοι  όχι από ιδιοτέλεια αλλά  μόνο  από  την συνείδηση τους,  για να δώσουν  την  ευκαιρία στο  ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Ευχαριστούμε όσους και όσες βοήθησαν οργανωτικά στην διεκπεραίωση μιας δύσκολης διαδικασίας από τις 6:30 το πρωί μέχρι 11:30 το βράδυ αλλά κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους της παράταξης, που  εν μέσω πανδημίας, έδωσαν το  βροντερό παρόν με τη συμμετοχή τους, στο μεγάλο προσκλητήριο αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Αυτός ο κόσμος είναι ο μεγάλος πλούτος της παράταξης μας και όλοι οφείλουν  να τον σεβαστούν και να μην τον ξαναπληγώσουν. Για όλους είναι  δεδομένο ότι  οι υποψήφιοι ανεξαρτήτου κατάταξης θα αγωνιστούν την επόμενη μέρα  για την Ενότητα και  την Προοπτική  της Παράταξης.

Η μαζική συμμετοχή σε μια διαδικασία ενός μικρού κόμματος που δεν βολεύεται στα χαμηλά ποσοστά που η συγκυρία του προσέδωσε, στέλνει μηνύματα και προς άλλες κατευθύνσεις. Μήνυμα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη  για   ατολμία και αδυναμία  να αντιμετωπίσουν τα τεράστια προβλήματα των πολιτών και από την άλλη,  μήνυμα απογοήτευσης προς το ΣΥΡΙΖΑ   ότι έχασε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Οι Προοδευτικοί πολίτες κουράστηκαν να περιμένουν τον κ. Τσίπρα  να αναδειχθεί σε κάτι που δεν είναι, δηλαδή ηγέτης της Σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα .

Επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα με Ενότητα και Πίστη για μια Παράταξη που θα φανεί και πάλι χρήσιμη στους πολίτες.

Το ΠΑΣΟΚ πράγματι επιστρέφει….   και το Κίνημα  Αλλαγής δυναμώνει. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr