Κινέζος πουλά αέρα κοπανιστό

Ένας Κινέζος αποφάσισε να πουλάει αέρα κοπανιστό. Κυριολεκτικά όμως!

0 256

Ένας Κινέζος αποφάσισε να πουλάει αέρα κοπανιστό. Κυριολεκτικά όμως!

Ένας Κινέζος αποφάσισε να πουλάει αέρα κοπανιστό. Κυριολεκτικά όμως!

Βέβαια, για να καταφέρει να πείσει τους συμπατριώτες του, έξω από τις κονσέρβες απέφυγε να γράψει τη λέξη “κοπανιστός” αντικαθιστώντας με τη λέξη “καθαρός”

Και παρά το γεγονός του ότι δεν έχει διευκρινίσει πώς ακριβώς …πείθει τον καθαρό αέρα να στριμωχτεί στις κονσέρβες του, οι μέχρι στιγμής πωλήσεις του δαιμόνιου κινέζου, ανέρχονται σε δέκα εκατομμύρια κουτιά !

Ο Guangbiao Chen, εκμεταλλευόμενος, αφ΄ενός μεν την τραγική αύξηση της ρύπανσης στη χώρα του, και αφ΄ετέρου την εξ ίσου τραγική αύξηση της …βλακείας κάποιων εκατομμυρίων συμπατριωτών του, πουλάει …άδεια τσίγκινα κουτάκια τα οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του, (τις οποίες φυσικά δεν έχουμε και κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε), έχουν σφραγιστεί σε περιοχές της Κίνας οι οποίες έχουν …καθαρό αέρα!

Το κάθε κουτάκι με τον «καθαρό αέρα» κοστίζει 80 σεντς, και όπως λέει ο Chen, ένα μέρος από τα έσοδα δίνονται σε φτωχές περιοχές της Κίνας.

Ο ίδιος υποστηρίζει την ιδέα του λέγοντας πως μέσω αυτής διαμαρτύρεται για τα υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκάλεσε η άμετρη και χωρίς περιβαλλοντικούς περιορισμούς ανάπτυξη της βαριάς βιομηχανίας της χώρας του.

Ωστόσο, έχοντας ο ίδιος μια περιουσία που ξεπερνάει τα 740 εκατομμύρια δολάρια, είναι μάλλον δύσκολο να μας πείσει για τις αγνές του προθέσεις και όσο κι αν προσπαθεί για το αντίθετο, γράφοντας έξω από τις κονσέρβες του «Ο Guangbiao Chen είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος» (!!!)

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.