Καιρός: Από τις νυχτερινές ώρες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ισχυρές βροχές και καταιγίδες

0 520

Από τη νύχτα και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής βροχές και καταιγίδες ισχυρές στη Μακεδονία, στη Θράκη, στο βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στη Στερεά.

Λίγες βροχές πιθανές και στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.

Του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Άνεμοι, μεταβλητοί, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 12 έως 29, στην κεντρική και νότια από 15 έως 32 και στις νότιες νησιωτικές περιοχές από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία, από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, το βράδυ βελτίωση. Άνεμοι μεταβλητοί, 3-5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς.

Τη Δευτέρα, ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, από το μεσημέρι συννεφιά με λίγες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά. Άνεμοι Βοριάδες, 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Την Τρίτη, αλλαγή του καιρού με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική, στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρά. Άνεμοι Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.