Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα – Απόλυτη δικαίωση για την Κατερίνα Παπακώστα

0 523

Η πρωτοβουλία με ιδιαίτερο κοινωνικό πρόσημο, της Τρικαλινής Βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα , για την δημιουργία Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα, στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Με απόφαση της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη, υλοποιείται το εν λόγω εγχείρημα και η απόφαση θα κοινοποιηθεί άμεσα προς τους ενδιαφερόμενους.

 

Η Υφυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί το προσεχές διάστημα τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Τρικάλων, όπου θα στεγαστεί το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων, προκειμένου να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση αυτού,  ενώ με δηλώσεις της η Κατερίνα Παπακώστα εμφανώς ικανοποιημένη ανέφερε: ” Πρόκειται για υπηρεσίες που αφορούν στην πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση αναπτυξιακών και συναισθηματικών διαταραχών, θα λειτουργεί με τρόπο, που να διασφαλίζει την τήρηση του ιατρικού απορρήτου και τη διαφύλαξη της εχεμύθειας“.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το αίτημα της Τρικαλινής Βουλευτού είχε τεθεί προς την υφυπουργό Ζωή Ράπτη σε συνάντηση εργασίας πριν από δύο μήνες περίπου.

Δείτε το ΦΕΚ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr