ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε – Παράταση 1ης προκήρυξης Δημοσίων Έργων

1 884

Η ομάδα τοπικής δράσης (ΟΤΔ) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΉ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.

Έχοντας υπόψη:

Την από 14-02-2018 απόφαση της ΕΔΠ CLLD/LEADER, η οποία εγκρίνει την παρούσα πρόσκληση της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., προς τους δυνητικούς δικαιούχους για την υποβολή αιτήσεων στήριξης.

Το με αρ. πρωτ. 1017/25-05-2018 έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΕΠ) της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το οποίο δόθηκε η σύμφωνη γνώμη επί του σχεδίου πρόσκλησης της Ομάδας Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) προς τους δυνητικούς δικαιούχους για την υποβολή αιτήσεων στήριξης και

Την από 10-08-2018 απόφαση της ΕΔΠ CLLD/LEADER, σύμφωνα με την οποία προβαίνει σε αλλαγή των όρων της ανωτέρω Πρόσκλησης και συγκεκριμένα,

εγκρίνει παράταση στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων
μέχρι την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις της αρχικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, την συμπλήρωση των αιτήσεων στήριξης και άλλες διευκρινίσεις υπεύθυνος/οι είναι: ο κ. Κουτής Βάϊος, ο κ. Καζαντζής Ευριπίδης και η κ. Θυμιάκου Γλυκερία, τηλέφωνο 24320 25370, e-mail: kenakap@kenakap.gr.

Περαιτέρω πληροφορίες για το ΠΑΑ 2014-2020, το σύστημα διαχείρισης του ΠΑΑ 2014-2020, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων που εντάσσονται στο ΠΑΑ 2014-2020, τους κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία για την υποβολή των αιτήσεων στήριξης, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.agrotikianaptixi.gr ή στην ιστοσελίδα της ΟΤΔ www.kenakap.gr.

Οι ανωτέρω δικτυακοί τόποι αποτελούν βασικό εργαλείο επικοινωνίας της ΟΤΔ με το σύνολο των ενδιαφερομένων για το ΠΑΑ 2014-2020 και ανακοινώνεται σε αυτόν κάθε σχετική πληροφορία.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ/CLLD/LEADER

Σινάνης Χρήστος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Touberlekis λέει

    Ακόμα δεν άρχισε το πρόγραμμα και πλάκωσαν οι παρατάσεις. Προφανώς γιατί οι δήμοι δεν είχαν έτοιμους τους φακέλους με τα προς ένταξη έργα. Απουσία προγραμματισμού, προχειρότητα και ελαφρότητα. Ευτυχώς που το μαγαζί είναι δικό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.