ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε – 30 χρόνια LEADER

1 149

Από την  πρώτη περίοδο LEADER, η οποία ξεκίνησε το 1991 ως «κοινοτική πρωτοβουλία», έως σήμερα που συμπληρώνονται 30 χρόνια, η προσέγγιση LEADER χρησιμεύει ως πρότυπο τοπικής ανάπτυξης των αγροτικών περιοχών της Ευρώπης.

Μέσω του προγράμματος LEADER η έννοια καινοτομία και συνεργασία έγιναν συνώνυμες με την τοπική ανάπτυξη και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών.

Είμαστε ευγνώμονες και πολύ χαρούμενοι, ως μέλη της μεγάλης οικογένειας του LEADER, που έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίζουμε την τοπική κοινωνία, τις μικρές επιχειρήσεις, του νέους επιχειρηματίες των αγροτικών μας περιοχών, από την ίδρυση της ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ το 1992 μέχρι και σήμερα.

Θα συνεχίσουμε δίπλα σας, να διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον τον αγροτικών περιοχών μας, συμμεριζόμενοι τις δικές σας ανάγκες, στοχεύοντας σε αναπτυξιακές στρατηγικές, και δηλώνοντας παρόντες στις νέες προκλήσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Χρόνια Πολλά LEADER!!!!! Χρόνια μας Πολλά!!!

Ο Πρόεδρος της ΕΔΠ CLLD/LEADER

Σινάνης N.Χρήστος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Άλλα λέγατε το 1991,με αποκορύφωμα τον “πόλεμο” του τοπικού αναπτυξιακού προγράμματος ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ. Τότε η εταιρεία «πετούσε» υπήρχε όραμα, σήμερα; Μεγάλο μπάκακα είχατε, τώρα χρόνια πολλά και βουρ για ψηφομάζωμα. Τάμπα τούμπα, τάμπα τούμπα τζάμπα Κίτσιο κάνεις κωλοτούμπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.