Και το κυνηγητό συνεχίζεται… στην οδό Χατζηπέτρου από το αδέσποτο σκυλί

2 2.653

Συνεχίζεται το κυνηγητό… περαστικών από την οδό Χατζηπέτρου της πόλης μας από το αδέσποτο σκυλί το οποίο παραμένει στον χώρο του, όπως έχουμε γράψει.

Το αυτί συνεχίζει να μην ιδρώνει των υπευθύνων οι οποίοι δεν κάνουν καμια ενέργεια για να προφυλάξουν τους κατοίκους της πόλης από δυσάρεστο γεγονός που μπορεί να προκληθεί είτε από το σκυλί που επιτίθεται ( χωρίς να έχει βεβαιωθεί δάγκωμα ευτυχώς ) είτε από την φοβισμένη αντίδραση κάποιου περαστικού, όπως ακομα να προφυλάξουν το σκυλί που χρειάζεται και αυτό την φροντίδα…

Και όλα αυτά στο κέντρο της Καλαμπάκας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
  1. ΟΧΙάς λέει

    Το σκυλί μόνο γαυγίζει το πρόβλημα είναι οι σακούλες με τα σκουπίδια που έχει μεταφέρει στο οικόπεδο, τουλάχιστον αυτά δεν είναι δύσκολο να μαζευτούν αλλά οι του δήμου περνούν τζιπάτοι και δεν τα βλέπουν.

  2. Κτενας Χρηστος λέει

    Η μόνες λύσεις που μπορεί να δώσει ο..Λαλιστατος, είναι δηλητηρίαση.. .και στη καλύτερη αν βρει την άκρη.. .να μεταφερει το “προβλημα” κάπου αλλου διότι δεν έχουν τη δυνατότητα ούτε ένα σκυλι να φιλοξενήσουν.. .Που αν καταφέρουν να το πιασουν και το φιλοξενησουν επισης χρειάζονται ένα τουλάχιστον άτομο καθημερινά.
    Μη συνεχίσω να περιγράψω και τι επιπλεον …..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.