Καβάλα: Κέρδισε το Τζόκερ, πήγε να κεράσει και… το δελτίο έκανε «φτερά»

0 1.573

Οκ. Μάκης Ιορδανόπουλος από την Καβάλα κατήγγειλε πως γνωστοί του, τού έκλεψαν το δελτίο, όταν τον προσκάλεσαν για

να το… γιορτάσουν. Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι εξαφανίστηκε το δελτίο που κέρδιζε 252.000 ευρώ την ώρα που είχε πάει να διασκεδάσει με τους φίλους του για τη χαρά του.

“Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ ακούμπησα το δελτίο στο σκρίνιο, έφυγα από το σπίτι και όταν γύρισα να το πάρω, δεν ήταν στη θέση του. Εγώ το μόνο που θέλω και ελπίζω είναι να βρεθεί το δελτίο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, ο οποίος θέλησε να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση του πελάτη του: «Το δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του χωριού Αμυγδαλεώνας από όπου έχουμε στα χέρια μας και το βίντεο με το οπτικοακουστικό υλικό.

Ο πελάτης μου έπαιξε το δελτίο στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, γύρισε στο σπίτι του και επειδή είναι κάτοικος Κρινίδων, πήγε την επόμενη μέρα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Αναστάσιου Γεωργιάδη για να τσεκάρει εάν έχει κερδίσει κάποιο ποσό. Το πρακτορείο ενημέρωσε τον πελάτη μου επί λέξη: ”Από σήμερα η τύχη και η ζωή σου αλλάζει.

Είσαι ένας από τους τρεις υπερτυχερούς της χθεσινής κλήρωσης και το δελτίο σου κερδίζει 252.000 ευρώ μικτά, δηλαδή 234.000 ευρώ καθαρά. Αμέσως ο πράκτορας τηρώντας το πρωτόκολλο επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΠΑΠ στην Αθήνα και ενημέρωσε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του ότι ήταν ο νικητής. Ετσι, το δελτίο του κατοχυρώθηκε».

Real.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.