Κάτοικος της Καλαμπάκας γράφει: «Τι θα γίνει με τα αδέσποτα;»

Τι θα γίνει με τα αδέσποτα; Χθες μια αγέλη 6-7 αδέσποτων (;) άσπρων μικρόσωμων σκυλιών επιτέθηκαν και δάγκωσαν ένα κορίτσι

0 127

Τι θα γίνει με τα αδέσποτα; Χθες μια αγέλη 6-7 αδέσποτων (;) άσπρων μικρόσωμων σκυλιών επιτέθηκαν και δάγκωσαν ένα κορίτσι

Τι θα γίνει με τα αδέσποτα;
Χθες μια αγέλη 6-7 αδέσποτων(;) άσπρων μικρόσωμων σκυλιών επιτέθηκαν και δάγκωσαν ένα κορίτσι  λίγο πιο πέρα από την κεντρική πλατεία Καλαμπάκας, ενώ σήμερα μια ντουζίνα μεγαλόσωμων αδέσποτων σκύλων κυκλοφορούσε αμέριμνη στην πόλη. Τις προηγούμενες μέρες η δωδεκαμελής αγέλη είχε επιτεθεί σε γυναίκα πίσω από το δημαρχείο. Τις προάλλες είχαμε παρόμοιο κρούσμα στο Καστράκι.
Μία λύση είναι να αγοράσουμε όπλα ή φόλες και να αρχίσουμε να εξολοθρεύουμε μαζικά τα αδέσποτα. Δεν μου φαίνεται η ενδεδειγμένη λύση. Μία άλλη είναι να στείλουμε επιστολές και φωτογραφίες σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό, συστήνοντας στους επικείμενους επισκέπτες της περιοχής να μην την επισκεφτούν, γιατί κινδυνεύουν. Ούτε αυτή μου φαίνεται καλή λύση.
Μια τελευταία που μου περνάει από το μυαλό είναι να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι δημοτικές και κρατικές υπηρεσίες, ώστε να μην κυκλοφορεί ΚΑΝΕΝΑ αδέσποτο σε όλο τον Δήμο Καλαμπάκας. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, αυτό κι αν είναι ανέφικτο!;!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.