Κατερίνα Παπακώστα: Μήνυμα για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

0 370

«Πρώτη φορά φέτος, σε όλη την μακρά πορεία των πανελλαδικών εξετάσεων, ανακοινώνονται ένα μήνα νωρίτερα τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας!  Επιπλέον, για δεύτερη συναπτή φορά το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποίησε στους υποψήφιους με Sms, καθώς επίσης και ηλεκτρονικά την εισαγωγή τους στο Τμήμα Επιτυχίας! 

Χωρίς περιττή αναμονή και τερματίζοντας άμεσα την αγωνία των παιδιών μας! 

Εύχομαι από καρδιάς, θερμά συγχαρητήρια & καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων! 

Από αυτή τη στιγμή ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, πλούσιο σε εμπειρίες και χρήσιμα γνωστικά εφόδια για μια λαμπρή καριέρα, σε όποιον τομέα επιλέξετε να ακολουθήσετε!

Ένας κοπιαστικός αγώνας ήρθε στο τέλος του, ο πραγματικός στίβος μάχης, όμως, τώρα ξεκινά!

Τα σχέδια και όσα οραματίζεστε ξεκινούν με αυτό σας το βήμα στον ακαδημαϊκό χώρο…

Όσοι από εσάς, δεν κατορθώσατε να φτάσετε τον στόχο σας, μην ξεχνάτε πως η συνεχής προσπάθεια και η επιμονή είναι όσα θα σας φέρουν κοντά στα όνειρά σας!

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι αρωγοί σας σε όλη αυτή την χρόνια και κοπιαστική προσπάθεια, γονείς και καθηγητές, που ήταν συνοδοιπόροι και ένθερμοι υποστηρικτές σε όσα στοχεύατε να καταφέρετε! 

Εύχομαι ένα ανέμελο καλοκαίρι, αφού θα είστε απαλλαγμένοι από το άγχος των αποτελεσμάτων, όπως επίσης εύχομαι να το γεμίσετε με όνειρα για την ακαδημαϊκή σας σταδιοδρομία!

 

Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα,

Βουλευτής Ν. Τρικάλων Νέας Δημοκρατίας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr