Κατερίνα Παπακώστα: Δωροεπιταγές ύψους 6.000€ διανεμήθηκαν σήμερα, στους σεισμόπληκτους του Δ. Φαρκαδόνας και Μετεώρων

0 247

Με επιτυχία στέφθηκαν οι επαφές της Βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα με τον Όμιλο Σκλαβενίτη.

 

Η Τρικαλινή Βουλευτής σε πρόσφατη συνάντηση που επεδίωξε με τον C.E.O του Ομίλου Σκλαβενίτη κ. Γεράσιμο Σκλαβενίτη, αιτήθηκε σχετικής χορηγίας προκειμένου να στηριχθούν έτι περαιτέρω, οι σεισμόπληκτοι του Νομού Τρικάλων, που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο της 3ης Μαρτίου.

 

Ο Όμιλος Σκλαβενίτη καλωσόρισε την σπουδαία πρωτοβουλία της κας. Παπακώστα και αντιλαμβανόμενος το μέγεθος των αναγκών, όλων όσων επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, ανταποκρίθηκε άμεσα, προσφέροντας δωρεά ύψους 6.000€ για αγορές στα ομώνυμα super market του Ομίλου, στον Νομό Τρικάλων.

 

Η κα. Παπακώστα είχε προχωρήσει απευθείας μετά τον σεισμό, σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Πηνειάδας, Κεραμιδίου, Κρήνης, Παναγίτσας, Γριζάνου και Ζάρκου, του Δήμου Φαρκαδόνας και Λογγά του Δήμου Μετεώρων, προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν οι πληττόμενες οικογένειες και συγκεκριμένα οι οικογένειες που διαμένουν σε container ή σε τροχόσπιτα και όσες φιλοξενούνται ή ενοικιάζουν σπίτια, λόγω του σεισμού.

Η Βουλευτής επισκέφθηκε σήμερα τα παραπάνω χωριά, για να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία διαμοιρασμού των  δωροεπιταγών στους πληττόμενους κατοίκους.

 

«Ευχαριστώ τον Όμιλο Σκλαβενίτη για το αμέριστο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα κοινωνικό αίτημα, προκειμένου να στηρίξουμε τις οικογένειες που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό. Με τους Προέδρους των χωριών ήρθαμε σε επικοινωνία και γρήγορα εντοπίστηκαν οι οικογένειες που χρήζουν άμεσης στήριξης και αρωγής. Δεν θα αφήσουμε κανένα συμπολίτη μόνο του…» Δήλωσε μεταξύ άλλων η κα. Παπακώστα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.