Καταχειροκροτήθηκαν οι ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ και οι Blatant Whispers στην Ραψωδία

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν για ακόμα μια φορά οι ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ στην εμφάνισή τους το βράδυ της Πέμπτης στο σύγχρονο καφενείο Ραψωδία της πόλης μας.

0 161

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν για ακόμα μια φορά οι ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ στην εμφάνισή τους το βράδυ της Πέμπτης στο σύγχρονο καφενείο Ραψωδία της πόλης μας. Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν για ακόμα μια φορά οι ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ στην εμφάνισή τους το βράδυ της Πέμπτης στο σύγχρονο καφενείο Ραψωδία της πόλης μας.

Ο ΖΙΟ, ο Γιάννης Ταμπάκος και ο Φώτης Φωτόπουλος τραγούδησαν για ροκ επιτυχίες βάζοντας στην παρέα τους και άλλους ανερχόμενους μουσικούς όπως τον Νίκο Ζαρκάδα που συνόδεψε την “μπάντα” σε μερικά τραγούδια.

Πιο πριν οι ανερχόμενες “Blatant Whispers” που σε κάθε εμφάνισή τους είναι και καλύτερες μάγεψαν με την παρουσία τους.

Πραγματικά ένας πολύ καλός συνδυασμός που δείχνει ότι η “μουσική παιδεία” στην Καλαμπάκα έχει βάσεις και εξελίσσεται μέσα από συνεργασίες και αλληλοβοήθεια των παλιών αλλά και νέων μουσικών…

 rapsodia IMG 4840rapsodia IMG 4841rapsodia IMG 4842rapsodia IMG 4843rapsodia IMG 4848rapsodia IMG 4852rapsodia IMG 4853rapsodia IMG 4854rapsodia IMG 4860rapsodia IMG 4863

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.