Καστράκι: « Έξυπνος» οδηγός… πέρασε πάνω από τα έργα που γίνονται στην πλατεία

1 1,616

Την προειδοποιητική κορδέλα πέρασε έξυπνος οδηγός και πάτησε πάνω στους φρεσκοτοποθετημένους κυβόλιθους της πλατείας Καστρακίου, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την προσπάθεια του προέδρου κ. Γιώργου Γκόγκου και της Δημοτικής Αρχής να βελτιωθούν προβληματικά σημεία του χωριού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και γύρω από την πλατεία γίνονται εργασίες με τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!

Φαίνεται όμως πως κάποιος δεν σέβεται τους κατοίκους και την προσπάθεια που γίνεται, με αποτέλεσμα να περάσει την προειδοποιητική κορδέλα και να πατήσει επάνω στους κυβόλιθους και στο φρέσκο τσιμέντο…

Το θέμα σχολίασε ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιώργος Γκόγκος μέσα από το προφίλ του στο fb γράφοντας:

Θα ήθελα να καμαρώσουμε και να αποδώσουμε τα συγχαρητήρια μας όλοι μαζί σε αυτόν τον ήρωα ή καλύτερα τον πανέξυπνο άνθρωπο που σκέφτηκε το καλό του χωριου.

Για το λόγο του αληθές σήμερα επισκευάσαμε τμήμα της πλατείας κλείνοντας αυτή με κορδέλα ώστε να μην υπάρχει διέλευση.
Απεναντίας αυτός/η (αγνώστων στοιχείων σε εμένα) πέρασε κάτω από τις κορδέλες με το όχημα του και πάτησε πάνω στο επισκευασμένο τμήμα με αποτέλεσμα να διαλυθεί.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΌΝΟ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. WORLD MILITARY LEGION λέει

    ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ , ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ & ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΕΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥ ΕΙΔΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ , ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΛΗΘΕΝΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΪ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.