Καμένα Βούρλα: Σφήκα τσίμπησε οδηγό απορριμματοφόρου κι έγινε χαμός

0 1,228

Ο οδηγός, που ήταν αλλεργικός, παρέσυρε τέσσερα αυτοκίνητα και σταμάτησε σε ένα δέντρο στην περίφραξη του ξενοδοχείου “Γαλήνη” – Ευτυχώς τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι εργαζόμενοι είναι καλά στην υγεία τους.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί στον κεντρικό παραλιακό  δρόμο των Καμένων Βούρλων όπου το απορριμματοφόρο έκανε αποκομιδή σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport μια μεγάλη σφήκα τσίμπησε τον οδηγό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ώρα που ο οδηγός άρχισε να λέει στο συνοδηγό του ότι δεν αισθάνεται καλά, λιποθύμησε.

Το απορριμματοφόρο ακυβέρνητο αφου χτύπησε τέσσερα αυτοκίνητα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταματησε σε ένα δέντρο. Από καθαρή τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός ή κάποιος εργαζόμενος της καθαριότητας.

Στο σημείο υπήρξε πανικός αφού όταν έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις και οι συνάδελφοι του φοβήθηκαν για τα χειρότερα. Οι Εκαβίτες έδωσαν αμέσως σήμα για ετοιμότητα σε αλλεργικό σοκ στο ΚΥ Καμένων Βούρλων και μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετέφεραν τον αναίσθητο οδηγό στο Κέντρο Υγείας.

Ευτυχώς σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, ηλικίας περίπου 50 ετών, μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί άρχισε να συνέρχεται.

lamiareport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.