Κάλεσμα για τις Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

0 821

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις προσεχείς Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας! Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία!

16/12-31/12, “ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ”  

Καλούμε τους καταναλωτές να προτιμήσουν για τις αγορές τους την πόλη μας και επιβραβεύουμε με τη δυνατότητα να κερδίσουν μοναδικά δώρα! Με κάθε αγορά άνω των 10€ από 16/12 μέχρι και 31/12 στα καταστήματα των μελών του Συλλόγου, θα δίνεται λαχνός για τη συμμετοχή στη Μεγάλη Κλήρωση!

Στηρίξτε την τοπική αγορά και κερδίστε ένα απίστευτο ταξίδι στη Βενετία με 3 διανυκτερεύσεις την περίοδο του φημισμένου Καρναβαλιού καθώς και επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας!

Συμμετέχουν τα καταστήματα με τη σχετική αφίσα στη βιτρίνα του καταστήματος.

20/12, Εκδήλωση “MAGIC CHRISTMAS”, Εμπορικό τρίγωνο στις 6:00μμ   

Μια μοναδική ατμόσφαιρα θα διαμορφώσει μια ιδιαίτερη ομάδα καλλιτεχνών στο εμπορικό τρίγωνο του κέντρου της πόλης μας και υπόσχονται να ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους!

Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές και… μην ξεχνάτε ότι με τις αγορές σας συμμετέχετε στη Μεγάλη Κλήρωση!

27/12, Εκδήλωση “ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ”, 1ο Δημοτικό Σχολείο στις 7:00μμ

Ο Εμπορικός Σύλλογος σας περιμένει όλους να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά! Ελάτε να φωτίσουμε τον ουρανό της πόλης μας με μουσική και έντονο παλμό από τη μπάντα Electric Blue! Θα ανάψουμε φαναράκια και οι ευχές μας θα ταξιδέψουν μακριά!

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θέλουμε να στηρίξουμε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, δίνοντας την αγάπη μας στους μικρούς ήρωες για να συνεχίσουν μαζί με τους δασκάλους τους τον αγώνα για μάθηση. 

 

Εκ μέρους του ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.