Καλαμπακιώτικες παρουσίες στο φεστιβάλ αναρρίχησης στην Κάλυμνο

Όπως αναφέραμε πριν μέρες μέσα από το kalabakacity.gr, στην Κάλυμνο έγινε και φέτος από τις 18 έως τις  22 Μαΐου το ετήσιο φεστιβάλ αναρρίχησης.

0 190

Όπως αναφέραμε πριν μέρες μέσα από το kalabakacity.gr, στην Κάλυμνο έγινε και φέτος από τις 18 έως τις  22 Μαΐου το ετήσιο φεστιβάλ αναρρίχησης.

Όπως αναφέραμε πριν μέρες μέσα από το kalabakacity.gr, στην Κάλυμνο έγινε και φέτος από τις 18 έως τις  22 Μαΐου το ετήσιο φεστιβάλ αναρρίχησης. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν και συντοπίτες μας εκ των οποίων ο Ευάγγελος Μπάτσιος με την οικογένεια του από το Καστράκι. Οπως μας ανέφερε ο αναρριχητής της περιοχής μας, η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία αφού οι άνθρωποι της Καλύμνου επιδιώκουν την διοργάνωση του φεστιβάλ μιας και αποφέρει αρκετά κέρδη όχι μόνο την συγκεκριμένη περίοδο διεξαγωγής αλλά και όλους τους μήνες του έτους αφού η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοι κάνουν το παν να φέρνουν κοντά τους, τους αναρριχητές. Πετυχαίνουν τον στόχο τους και αυτή την στιγμή το νησί αποτελεί τον κύριο προορισμό των χιλιάδων αναρριχητών ανά τον κόσμο…

 

Μήπως να το σκεφτόμασταν καλύτερα…;

 

kalymnos_2011DSCN7584

Πάνω από 350 αναρριχητές από Ελλάδα και εξωτερικό συμμετείχαν στην διοργάνωση.

kalymnos_2011DSCN0072

Ο Ευάγγελος Μπάτσιος σε μια “διαδρομή” την οποία ανοίγει ο ίδιος

kalymnos_2011RSCN9953

…τα χνάρια του μπαμπά ακολουθεί και ο junior της οικογενείας.

kalymnos_2011221

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.