Καλαμπακιώτες αθλητές του Παντρικαλινού Α.Σ επέστρεψαν με χρυσά και χάλκινα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Με δύο χρυσά και δύο χάλκινα επέστρεψαν οι αθλητές του Παντρικαλινού Α.Σ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε.

0 323

Με δύο χρυσά και δύο χάλκινα επέστρεψαν οι αθλητές του Παντρικαλινού Α.Σ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε.

Με δύο χρυσά και δύο χάλκινα επέστρεψαν οι αθλητές του Παντρικαλινού Α.Σ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε.

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Παντρικαλινός Α.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 6-13 ετών το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Φεβρουαρίου στο Μαρούσι Αθηνών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) κάθε χρόνο, είναι το μόνο από το οποίο οι αθλητές που θα κατακτήσουν μετάλλιο εντάσσονται απευθείας στο δυναμικό της Εθνικής Ελλάδας Καράτε και έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν σε διεθνής πρωταθλήματα, όπως είναι το Βαλκανικό, που θα διεξαχθεί το Μάρτιο στη Σερβία.

Σύλλογοι του Καράτε απʼ όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτου στιλ, ήταν εκεί για το σημαντικότερο Πρωτάθλημα της χρονιάς στην κατηγορία παίδων-κορασίδων. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν τεράστια, καθώς έφτασαν τις 1200 συμμετοχές σε ΚΑΤΑ & ΚUMITE (Τεχνική & Αγωνιστικό). Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, καθώς υπήρχαν κατηγορίες με πάνω από 50 συμμετέχοντες. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν 4 αγωνιστικά ΤΑΤΑΜΙ, όπου το καθένα είχε 5 διαιτητές, 1 παρατηρητή, 4-5 άτομα γραμματεία και αναπληρωματικούς διαιτητές, έτσι ώστε να είναι δίκαια και αντικειμενικά τα αποτελέσματα. Στους αγώνες παρευρίσκονταν Ομοσπονδιακοί Προπονητές μαζί με τον Αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, έτσι ώστε να δουν από κοντά τους πρωταθλητές που θα ενταχθούν στην Εθνική.

Από τα δύο γυμναστήρια του Παντρικαλινού Α.Σ. Τρικάλων και Καλαμπάκας συμμετείχαν 13 αθλητές, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Παπαθανασίου Χρήστο και Παπαθανασίου Άννα (προπονήτρια γυμναστηρίου Καλαμπάκας). Σχεδόν όλοι οι αθλητές του Συλλόγου κατάφεραν να φτάσουν στα προημιτελικά, ημιτελικά και τελικά, δείχνοντας μεγάλη αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Αποκορύφωση τα δύο χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν οι:

1. Μήτραινας Βασίλειος του Δημητρίου στο KUMITE (αγωνιστικό) στους γεν. 2003 στα +40κ.

2. Νάκος Χρήστος του Ιωάννη στα ΚΑΤΑ (τεχνικό) στους γεν.2006

Και τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν οι:

1. Γρηγορίου Ιωάννης του Αποστόλου στο KUMITE (αγωνιστικό) στους γεν. 2004 στα -30κ.

2. Τούλας Δημήτριος του Αντωνίου στο KUMITE (αγωνιστικό) στους γεν. 2003 στα +35κ.

Θέσεις από 4 έως 8 κατέλαβαν οι αθλητές: Γρηγορίου Στ. Ιωάννης, Κολοβός Χρήστος, Νάκος Λάμπρος, Θεοδώρου Χρήστος, Μήτραινας Σωτήριος, Θεοδώρου Ευθύμιος, Μπρέντας Δημήτριος, Ούτος Γεώργιος και Λαμπαδάρης Λάμπρος.

Η επιτυχία αυτή των αθλητών δείχνει πόσο δυναμική, αλλά και σωστή προετοιμασία γίνεται στους αθλητές, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ

grigoriou toulas

Επάνω οι Γρηγορίου Ι. και Τούλας Δ.

mhtrainas s k

 

mhtrainas vas kmhtrainas vas x

Στην πρωτη θέση ο Μήτραινας Βασίλης με το χρυσό μετάλλιο

nakos

Στην πρώτη θέση ο Νάκος Χρ. με το χρυσό μετάλλιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.