Καλαμπάκα: Κρέμασε τον σκύλο του γιατί δεν έκανε καλά!!!

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή επισκέπτες που βρέθηκαν στην Καλαμπάκα, και δη σε ορεινή περιοχή της.

0 233

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή επισκέπτες που βρέθηκαν στην Καλαμπάκα, και δη σε ορεινή περιοχή της.

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή επισκέπτες που βρέθηκαν στην Καλαμπάκα, και δη σε ορεινή περιοχή της.

Οι επισκέπτες που έτυχε να περνούν από ποιμνιοστάσιο της περιοχής μας αντίκρυσαν ένα φρικτό θέαμα και δη ένα σκυλί κρεμασμένο σε δέντρο πλησίον της μονάδας και να προσπαθούν να βγάλουν συμπέρασμα για το τι συνέβηκε ρωτώντας τον ιδιοκτήτη!

Το φρικιαστικό θέαμα – έγκλημα αν επρόκειτο για πράξη από τον ιδιοκτήτη έχει φωτογραφηθεί, βιντεοσκοπηθεί και καταγγελθεί στο Α.Τ Καλαμπάκας που όπως είναι φυσικό δεν υπήρξαν ίχνη του σκύλου αφού απομακρύνθηκε στην συνέχεια ( όχι πάντως από τον ίδιο )…

Εμείς σας παραθέτουμε σε αναδημοσίευση το κείμενο από την ιστοσελίδα zoosos.gr αλλά και από την ιστοσελίδα off-road.gr αυτούσιο το κείμενο των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο…

Τα συμπεράσματα δικά σας….

 

Κείμενο από zoosos.gr

Στην ιστοσελίδα www.off-road.gr διαβάσαμε σήμερα για το έγκλημα που έγινε την Κυριακή 4/10 κοντά στο χωριό Βλαχάβα στην Καλαμπάκα. Εκεί που ένας κάτοικος της περιοχής παραδέχτηκε ενώπιον των αυτοπτών μαρτύρων, ότι κρέμασε τον σκύλο του για παραδειγματισμό, «Γιατί δεν έκανε καλά!».

Μια παρέα φίλων, που έκαναν περιήγηση με τα αυτοκίνητα τους, εντόπισαν σε κάτι στάνες το σκυλί κρεμασμένο από ένα δέντρο.

Ο άνθρωπος, που ασχολήθηκε με την υπόθεση όχι μόνο τράβηξε το βίντεο, το οποίο δείχνει το πτώμα του ζώου και τον ιδιοκτήτη του, να λέει ότι είναι σκύλος είναι δικός του και κρεμάστηκε μόνος του!

Ο καταγγέλλων τονίζει αναφορικά με το συμβάν: «Λυπάμαι όχι μόνο για το σκύλο και την κατάντια του τύπου αυτού, αλλά και για τα παιδιά του και τους περίοικους που δεν κάνανε τίποτα.

Λίγο πριν, είχαν περάσει από το σημείο αυτό και περίπου 10-12 enduraδες τοπικοί και… ούτε αυτοί κάνανε τίποτα.

Το χειρότερο είναι ότι τοπικοί στα Τρίκαλα, μου είπαν να μην κάνω τίποτα γιατί: “Δε φταίει αυτός, έτσι έχει μάθει” !!!!».

Οι άνδρες του Α.Τ. Καλαμπάκας που πήγαν επί τόπου μετά την επίσημη καταγγελία που έγινε, άραγε συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον δράστη, αφού είχαν όλα τα στοιχεία στη διάθεση τους;

Μπορεί το πτώμα του ζώου να εξαφανίστηκε – όπως πληροφορηθήκαμε – όμως και το φωτογραφικό υλικό υπάρχει και το βίντεο!

Στο απαγχονισμένο ζώο ο δράστης δεν είχε περάσει μόνο το σχοινί με το οποίο το έπνιξε, αλλά του είχε δέσει την γνάθο, προφανώς για να μην μπορεί να υπερασπιστεί τη ζωή του δαγκώνοντας τον…

 

Κείμενο από http://www.off-road.gr με τίτλο “Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος”. Το ίδιο και εμείς συμπληρώνουμε!

Η βόλτα που κάναμε το ΣΚ (3-4 Νοε) δεν κατέληξε καλά.

Όχι δεν αφορά εμάς ή τα αυτοκίνητα.

Εν περίληψη, όταν χάλασε μια αντλία καυσίμου ο Ηλίας και ο Λάμπρος έφυγαν να φέρουν ένα ανταλλακτικό.

Γύρισαν με το καλό τα μαζέψαμε και φεύγοντας, λίγο πριν φτάσουμε στην άσφαλτο, μου λεει ο Ηλίας:

– Μην κοιτάξεις δεξιά, έχουν κρεμάσει ένα σκύλο!

– Ε, που; Γιατί;

– Μας είπε ο τύπος ότι τον κρέμασε για παραδειγματισμό, «Γιατί δεν έκανε καλά»!

Λίγα μέτρα αργότερα είδα και κατέγραψα σε video την περιοχή, το οίκημα, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (με τους αριθμούς τους) αλλά και τον ιδιοκτήτη φάτσα κάρτα να λεει στην κάμερα ότι ο σκύλος είναι δικός του και κρεμάστηκε μόνος του!

Να συμπληρώσω ότι σίγουρα ο σκύλος πέρασε και το σχοινί γύρω-γύρω από κάτω και άνω γνάθο για να μην δαγκώσει και κανέναν!

Απο χθές το απόγευμα τρέχω στις αστυνομίες και μιλάω συνεχώς στο τηλέφωνο για να μην περάσει αυτό έτσι.

Η αστυνομία της Καλαμπάκας πήγε αλλά φυσικά το είχαν μαζέψει.

Μόλις ολοκλήρωσα την κατάθεση και παρέδωσα το αναλύτικο video στην αστυνομία, το οποίο θα πάει στον εισαγγελέα, με όλους μας σαν μάρτυρες.

Το συμβάν έγινε μόλις 11.5 χιλιόμετρα από το κέντρο της Καλαμπάκας…

Λυπάμαι όχι μονο για το σκύλο και την κατάντια του τύπου αυτού, αλλά και για τα παιδιά του και τους περίοικους που δεν κάνανε τίποτα.

Λιγο πριν, είχαν περάσει από το σημείο αυτό και περίπου 10-12 enduraδες τοπικοί και … ούτε αυτοί κάνανε τίποτα.

Το χειρότερο είναι ότι τοπικοί στα Τρίκαλα, μου είπαν να μην κάνω τίποτα γιατί: “Δε φταίει αυτός, έτσι έχει μάθει” !!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.